reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Meza nie ma.. Odwiedziny do 22 on idzie na nocke ale ma dograne ze jak zadzwonię to wsiada i jedzie.
Mi jakby przeszło po kapieli.. 3 slabsze skurczyki i rzadsze.. Czop odchodzi jak szalony jedyynie. No nic zobaczymy a przy obecnych bolach dam rade pospac moze.

reklama
Nie uwiwrzycie.. Zasnelam i obudzilam sie to juz mnie lekko w krzyzu co jakis czas bol lapie. Wszystko sie wyciszylo.

Znów się same rozkrecily. Boziuu oby bylo wieksze rozwarcie.. Niech daja nawet oxy.. Byleby bylo po.

Kochana tez tak miałam! Identyko! Bóle co 5 min ze umierałam, i zero rozwarcia. Przyjęli mnie w nocy na oddział, usnęłam i od rana znów skurcze, i nagle 3 cm! I brali na porodówkę i po 4h Tomasz z nami. Urodzisz dziś! Zobaczysz!!!!

Mam taka nadzieje dziewczynki
Niby spalam. 3 godz ale. Czuje sie taka wymemlana... Ciekawe co nam dzis przyniesie dzień.

reklama
Do góry