martoosia04
Fanka BB :)
Po badaniu rozwarcia nie ma ale krwawienie ciemne jest. I od 20min mam skurcze zdecydowanie mocniejsze.
Czekamy na decyzje lekarzy czy na samoistny rozwój akcji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po badaniu rozwarcia nie ma ale krwawienie ciemne jest. I od 20min mam skurcze zdecydowanie mocniejsze.
Oj rozwija sie rozwija. Skurcze sa juz duzo mocniejsze i dluzsze. Za pol godz ktg. Jajo znosze doslowniem
Tak. Jak coś bede dzwonic. A julcia spi juz u babci.Oby coś faktycznie mocniejszego się pojawiło na ktg. Może ta koleżanka z pokoju co walczyła ze skurczami jakoś pomogła ci podświadomie
Trzymam kciuki kochana. A mąż pod telefonem jest?
Zaczynaja sie nawet ciezko stwierdzić gdzie ale wali mnie juz i brzuch i plecy.. Staram sie oddychaniem lagodzic tw bole. Ciekawa jestem jaka sile skurczy ktg pokaze. Jeszcze 20 min i lezenie na plecach. To bedzie horror.Slurcze idą od dolu do góry ?
Dlaczego nie możesz siedzieć np w jakimś fotelu na ktg?Zaczynaja sie nawet ciezko stwierdzić gdzie ale wali mnie juz i brzuch i plecy.. Staram sie oddychaniem lagodzic tw bole. Ciekawa jestem jaka sile skurczy ktg pokaze. Jeszcze 20 min i lezenie na plecach. To bedzie horror.