reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Maliina wszystko w swoim czasie. Ja wiem, że to nie racjonalnie brzmi, ale probuj organizm jak bedzie zmeczony to wykorzysta to na ekspresowe drzemki. I prysznic zlagodzi skurcze

@Maliina niestety nie usiedzę całej nocy, ale emocje mega! Trzymam we śnie kciuki [emoji23] liczę, że rano obudzę się i przeczytam post od ciebie z fotką Filipka. Odpoczywaj ile możesz :* wiem, to trudne, ale może jednak choć pol godziny drzemki.

POWODZENIA!

@Wiktorka88 O potem to chyba @Ann_ następna bo ona zaraz konczy 38tc

Kutwa zesram się z bolu...
IMG_20190423_210711.jpg

Maliina a te skurcze to na ile się piszą? Ja podczas porodu miałam na 137 ale początkowo mało bolesne, a potem już hardcore. Musisz być dzielna, a jak już będzie rozwarcie odpowiednie to możesz dostać znieczulenie? Jak tak to pros o znieczulenie.

Wiktorka wg terminów porodu to chyba ja i @Zmijka25 obie mamy na 8 maja.

reklama
Mallina musisz wytrwać nie ma wyjścia.
Ann znieczulenie można podac tylko w odpiwiednim czasie żeby partych nie zaklócić.
Mi skoczylo sie znieczulenie i od razu parte mialam

Do góry