reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Maliina wszystko w swoim czasie. Ja wiem, że to nie racjonalnie brzmi, ale probuj organizm jak bedzie zmeczony to wykorzysta to na ekspresowe drzemki. I prysznic zlagodzi skurcze

@Maliina niestety nie usiedzę całej nocy, ale emocje mega! Trzymam we śnie kciuki [emoji23] liczę, że rano obudzę się i przeczytam post od ciebie z fotką Filipka. Odpoczywaj ile możesz :* wiem, to trudne, ale może jednak choć pol godziny drzemki.

POWODZENIA!

@Wiktorka88 O potem to chyba @Ann_ następna bo ona zaraz konczy 38tc

Kutwa zesram się z bolu...
IMG_20190423_210711.jpg

Maliina a te skurcze to na ile się piszą? Ja podczas porodu miałam na 137 ale początkowo mało bolesne, a potem już hardcore. Musisz być dzielna, a jak już będzie rozwarcie odpowiednie to możesz dostać znieczulenie? Jak tak to pros o znieczulenie.

Wiktorka wg terminów porodu to chyba ja i @Zmijka25 obie mamy na 8 maja.

reklama
Mallina musisz wytrwać nie ma wyjścia.
Ann znieczulenie można podac tylko w odpiwiednim czasie żeby partych nie zaklócić.
Mi skoczylo sie znieczulenie i od razu parte mialam

Do góry