martoosia04
Fanka BB :)
U nas ktg jest na szczescie. Ale chyba nas to obowiązuje po 35tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest wizyta w 32 tc jeszcze standardowo, później po 3 tyg, a później co dwaU mojego nowego gina jest Ktg, położna robi, ja będę mieć pierwsze 4.05 to będzie 35+2 i zaraz po Ktg wizyta.
Ciekawi mnie tylko jak często potem lekarz będzie chciał mnie widzieć bo póki co wizyty co 4tygodnie ale już mówił że od następnej będą częstsze [emoji848]
Dramat! Dramat! I jeszcze raz dramat!!! Ktg wzorowe nic a nic sie nie dzieje.. Chyba najgorsze jakie mialam.. Jak u nieboszczyka.. Ale dziwnie mi zalozyla te sonde do macicy prawie przy cyckach.. Szyjka trzyma na miliony spustow. Porodu nie widac!! Po badaniu bolal mnie troche brzuch.. Wzmozylo wydzieline i to na tyle. W czwartek kolejne ktg jesli będę miała 3cm to rodzimy mam wziąć walizke do auta w razie czego. Ogolnie to ja się już nie nastawiam na nic.
Teraz tez wiem ze wczorajsze bole do nocy to efekt czyszczenia nie zbliżającego sie porodu. Jestem zla okropnie.
Jak rozwarcia nie bedzie to dalej czekamy zapewne do poniedziałku jak on ma dyżur.A jeśli rozwarcia w czw nie będzie? To wywołanie? Czy odeślą cie na weekend by znów wrócić w pon?