reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Malinka a może podłącz się pod laktator? Może to pomoże w końcu? I herbata z liści malin? I zakup piłkę do ćwiczeń i skacz na niej? Nie mam pojęcia co jeszcze wymyśleć...

Maliina oj szkoda [emoji30] po części rozumiem Cię. Ja poprzednio też tak czekałam i juz mnie coś " bralo". Probowalam wszystkiego i nic nie pomagalo wtedy. Ja mam wizyte w czwartek wiecozrem i tez nie spodziewam sie fajerwerkow. Ale Jak będę w twoim terminie to pewnie też dostanę już do głowy od czekania.

Dramat! Dramat! I jeszcze raz dramat!!! Ktg wzorowe nic a nic sie nie dzieje.. Chyba najgorsze jakie mialam.. Jak u nieboszczyka.. Ale dziwnie mi zalozyla te sonde do macicy prawie przy cyckach.. Szyjka trzyma na miliony spustow. Porodu nie widac!! Po badaniu bolal mnie troche brzuch.. Wzmozylo wydzieline i to na tyle. W czwartek kolejne ktg jesli będę miała 3cm to rodzimy mam wziąć walizke do auta w razie czego. Ogolnie to ja się już nie nastawiam na nic.
Teraz tez wiem ze wczorajsze bole do nocy to efekt czyszczenia nie zbliżającego sie porodu. Jestem zla okropnie.
Oj Malina jak ja Cię rozumiem...u mnie było dokladnie to samo. Rozwarcie od 37 tg na palec i TYLE. Nie pomogły domowe sposoby- seks, skakanie na pilce, herbatka z malin (ktora pilam od 36tc)... Nie pomogl kilkukrotny masaz szyjki przez mojego gina... Wspolczuje. To czekanie jest najgorsze :(

Malina u mnie 2 tyg przed porodem bolalo caly czas nie wiedzialam czy to juz czy co. Pewnie by sie nic nie ruszylo jeszcze długo. Ale teraz juz wiem, ze wolalabym czekac az samo sie zacznie niz wywolanie.
Pomysl, ze juz tak blisko. Wytrzymasz, wazne zeby z malym wszystko bylo dobrze.

reklama
@Maliina a moze ten olejek z opóźnieniem podziałał? Spróbuj No go jeszcze raz. Moze ciut wiecej teraz...
Możliwe ze zadzialal z opoznieniem.. Ale nie bede narazac soe juz na takie sranko i bole brzucha polaczone z krzyzem.. Trudno nie chce ruszyc to nie.. Od tego dzisiejszego badania boli mnie podbrzusze dosc mocno tam gmeral.. Po seksimy sie jeszcze jak wroci M z pracy o 23.

Do góry