martoosia04
Fanka BB :)
Jak rozwarcia nie bedzie to dalej czekamy zapewne do poniedziałku jak on ma dyżur.
Współczuje kochana. Masz racje - dramat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak rozwarcia nie bedzie to dalej czekamy zapewne do poniedziałku jak on ma dyżur.
Nie.Mallina wlasnie probowalas z laktatorem ?
Oj Malina jak ja Cię rozumiem...u mnie było dokladnie to samo. Rozwarcie od 37 tg na palec i TYLE. Nie pomogły domowe sposoby- seks, skakanie na pilce, herbatka z malin (ktora pilam od 36tc)... Nie pomogl kilkukrotny masaz szyjki przez mojego gina... Wspolczuje. To czekanie jest najgorszeDramat! Dramat! I jeszcze raz dramat!!! Ktg wzorowe nic a nic sie nie dzieje.. Chyba najgorsze jakie mialam.. Jak u nieboszczyka.. Ale dziwnie mi zalozyla te sonde do macicy prawie przy cyckach.. Szyjka trzyma na miliony spustow. Porodu nie widac!! Po badaniu bolal mnie troche brzuch.. Wzmozylo wydzieline i to na tyle. W czwartek kolejne ktg jesli będę miała 3cm to rodzimy mam wziąć walizke do auta w razie czego. Ogolnie to ja się już nie nastawiam na nic.
Teraz tez wiem ze wczorajsze bole do nocy to efekt czyszczenia nie zbliżającego sie porodu. Jestem zla okropnie.
Możliwe ze zadzialal z opoznieniem.. Ale nie bede narazac soe juz na takie sranko i bole brzucha polaczone z krzyzem.. Trudno nie chce ruszyc to nie.. Od tego dzisiejszego badania boli mnie podbrzusze dosc mocno tam gmeral.. Po seksimy sie jeszcze jak wroci M z pracy o 23.@Maliina a moze ten olejek z opóźnieniem podziałał? Spróbuj No go jeszcze raz. Moze ciut wiecej teraz...