reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Moj malz sie bardzo zajmuje naszym szczesciem. W nocy wstaje, karmi, przebiera, ma cierpliwosc do noszenia i placzu. Ja jestem narwancem i nerwusem :/
A jesli chodzi o nas. Juz w ciazy bywalo roznie. Seks to dla nas odszedl na 10 plan. Teraz klocimy sie o to, ze faceci nie mysla. Np mowie mu przynies wode zeby sie napila, on przynosi zimna :/, albo kapie ja, on wychodzi i nie zamyka drzwi, przeciag i wystarczy chwila. To sa glupoty, a tak bardzo mnie denerwuja, ze bym go zabila ze nie mysli. Za chwile mi przechodzi i od nowa haha...
Jutro idzie do pracy i juz zostaniemy same. Pewnie bede juz z placzem na niego czekac, a tak sie na niego dre :p

reklama
Kurde... ale tak pięknie czyściło. Szkoda, że się uspokoiło. Może dziś...
na która godzinę masz wizytę?
Nie mam wizyt juz. Ja ide na ktg tylko i to ustalam sobie ja o ktorej. Lekarz wpada zobaczyć zapis a ze on ma dyzur w poniedziałek to mnie pewnie zbada przy okazji. Ruszamy po 9tej co by byli po obchodzie.

Nie mam wizyt juz. Ja ide na ktg tylko i to ustalam sobie ja o ktorej. Lekarz wpada zobaczyć zapis a ze on ma dyzur w poniedziałek to mnie pewnie zbada przy okazji. Ruszamy po 9tej co by byli po obchodzie.

Dobrze, że tak wcześnie chociaż. Ja pamietam miałam ostatnia wizytę z Tomkiem w 39 tyg - do kolejnej zabrakło mi czasu bo młody był na świecie ;) oby chociaż na zapisie się coś u Was pokazało. A jak ręce?

Dobrze, że tak wcześnie chociaż. Ja pamietam miałam ostatnia wizytę z Tomkiem w 39 tyg - do kolejnej zabrakło mi czasu bo młody był na świecie ;) oby chociaż na zapisie się coś u Was pokazało. A jak ręce?
No właśnie wczoraj rece lepiej a teraz od rana walcze z lewa.. Oblewa ja ogień i wygina przykurcz. Juz mi się nawet plakac nie chce chyba przywyklam do tego.

Hej Maliinka szkoda, że to fałszywy alarm. Czekam niecierpliwie z Tobą. Ą wyobraźcie sobie, że na majowkach już są bobaski i to nieplanowane SN [emoji2956]

Hej Maliinka szkoda, że to fałszywy alarm. Czekam niecierpliwie z Tobą. Ą wyobraźcie sobie, że na majowkach już są bobaski i to nieplanowane SN [emoji2956]

Lepiej nie dobijaj naszej Maliiny ;)
Czekamy kochana z tobą na wieści. Oby chociaż dziś pozytywne [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Do góry