reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

ja też jestem po poronieniach więc też inaczej podchodzę do tematu ciąży. Jest ogromny stres, ale nauczyłam się że trzeba się nią cieszyć a nie drżeć o każdy dzień. Choć wiecie że w tej ciąży już tych stresów było kilka :)

Joasia ciuszki kupuję w sumie od pozytywnego testu po troszeczku, najpierw uniwersalne kolory a teraz jak znam płeć już szaleję z różem ;)
W drugiej ciąży też teściowa mówiła, że za wcześnie kupujemy wszystko, ale wytłumaczyłam jej że za pierwszym razem nic nie miałam i tak się źle skończyło, więc teraz będziemy szaleć z wszystkimi rzeczami dla dziecka. Cóż, musiała przytaknąć :D

Paulina, kup sobie kilka zestawów w r.56. Nawet po 10szt śpiochów, spodenek, bodziaków nawet więcej bo obstawiam że sierpień będzie jeszcze gorący. W razie czego dokupisz jeszcze. I wtedy będziesz też wiedziała co ci bardziej pasuje, jakie ubranka bardziej wolisz. Ja np. nie lubie kaftaników. No nie cierpię ;)
Co do rożka, ja kupuję. Lepiej mi się trzyma noworodka czy malutkiego niemowlaczka w pierwszych tygodniach.

reklama
w kaftanikach jedyne co jest fajne to jak sie uleje zmienia sie tylko gore raz dwa i po problemie. Ja mialam kupic 2 rozki do spania do domu i dobrze, ze tego nie zrobiłam. Fajne kocyki wystarcza. Rozek uzylam tylko w szpitalu i to tez nie dla nas.

IMG_3735.JPG

Połowa za nami [emoji178][emoji178][emoji178]

@Maliina jak samopoczucie? Coś lepiej z ręką?

reklama
Do góry