Ann89
Fanka BB :)
U mnie teraz ostatnio ciśnienie skacze do 135/80-90 :/ jeszcze tragedii nie ma ale ale już się boję. Ciążę z młodym miałam na dopegycie.Ja przez to mialam wywolany porod. Gorna granica to jest 140/90. Powinnas juz wtedy brac leki. Pilnować trzeba caly czas jesli masz skoki.
Sliczny foszek [emoji7]Wiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje
Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;DZobacz załącznik 960539
H&M ma zawyżone rozmiary [emoji6] zostaw na później, tym bardziej że rodzisz w lato to na pocAtku same letnie ubranka tupu bodziaki z krótkim itp będą potrzebne, potem jak przyjdzie druga połowa września czy ciepły październik to dresik będzie w sam razDziewczyny czy któraś z Was ma doświadczenie z ubrankami z H&M zamówiłam młodemu na 62 i wydawaja się takie wielkie, a może niemowlę tak szybko rośnie ? Wszyscy mi mówią, że z 56 raz dwa i wyrośnie, ale jak widzę 62 to ja nie wiem kiedy mu to założę...
Rany dziewczyny hormony mi tak szaleją że szok, podziwiam męża że jeszcze wytrzymuje ze mną [emoji23] wczoraj wzięłam się za porządki w szafie, wszystko wyrzuciłam na dywan i potem sama siadłam i wyłam pół godziny [emoji23]
Od razu widać że dziewczynę noszę bo foch za fochem u mnie, z synem byłam duża spokojniejsza heh