reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Liczba a co u ciebie ?
Dziewczyny teście mi wchodza do domu jak do siebie. Otwieraja kluczem jak delikatnie im powiedziec, że mi to nie pasuje ?
Moi teście też mają klucze, ale nie przyjeżdżają pod naszą nieobecność, a jak jesteśmy to nie przychodzi im do głowy otwierać drzwi, czasami jak nas nie ma bo wyjedziemy gdzieś na miasto, a wiemy, że teściu miał przyjechać to też sobie wchodzi bo przed drzwiami stać nie będzie, ale to tylko w takich sytuacjach, nie wiem jak to u ciebie wygląda...

Liczba a co u ciebie ?
Dziewczyny teście mi wchodza do domu jak do siebie. Otwieraja kluczem jak delikatnie im powiedziec, że mi to nie pasuje ?
U nas też była taka sytuacja. Ja powiedziałam wprost ale w sposób humorystyczny - "noo, akurat wam się udało że zdążyłam się ubrać, ale następnym razem nie gwarantuje że będziecie mieć tyle szczęścia, więc byłoby super jakbyście najpierw zapukali".
I po problemie :)

U nas tydzien temu usg pokazywalo 3700 niecałe ale boje sie ze bedzie jak z corka ze mi zanizylo usg wage.. No juz nie mam co gdybac musze wytrzymsc.. Ale. Jak to przyspieszyc skoro ja ten magnez muszę brać i brać

Mi mowili, ze bedzie wazyla 3700 urodziła sie 3100.

Trzymam kciuki zeby Ci sie jednak samo zaczelo.
Ja nigdy w zyciu nie zgodzilabym sie dugi raz na wywołanie.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kiedyś któraś z Was wstawiała łóżeczko i wydaje mi się że ono właśnie było z tej firmy Piętrus, ale pewna nie jestem kurcze ;( chciałam zamówić u nich kołyskę na dół dla małego i zastanawiam się jak z jakością w internecie słabo z opiniami, może coś kojarzycie :))
A i czy materacyk piankowy 6 cm do takiej kołyski będzie w porządku ?Zobacz załącznik 960335
Ja mam z tej firmy.
Nie mam porownania, ale wydaje mi sie ze jest stabilne. Smierdzialo dlugo wiec szybciej trzeba ja skrecic. Sprawdz sobie przy kurierze czy nie jest obite. Moje jest minimalnie wiec nie zwrocilam uwagi.

Ja mam z tej firmy.
Nie mam porownania, ale wydaje mi sie ze jest stabilne. Smierdzialo dlugo wiec szybciej trzeba ja skrecic. Sprawdz sobie przy kurierze czy nie jest obite. Moje jest minimalnie wiec nie zwrocilam uwagi.
Właśnie tak kojarzyłam, że ty miałaś z tej firmy :) ale powiedz mi proszę konkretnie u tego producenta zamówiłaś czy gdzieś przez allegro ? I kojarzysz może jakim kurierem ci to przyszło ? Bo z DHL nie mam problemu żeby sprawdzić później jak mąż wróci, a sama nie chciałabym tego dźwigać przy kurierze i rozpakowywać

Wiktorka
Moja mala rosnie i juz nawet tak nie placze. Ale za to ja musiałam isc do lekarza, bo kaszle od nowa. W dniu porodu skończyłam antybiotyk, a teraz znowu :/ jestem przerażona zeby kruszynka sie nie zarazila, w masce ja usypian, juz sobie oczywiscie doszukuje jak kaszlnie albo sapie. Oooj juz do konca zycia beda atrakcje ;)

Minka z serii pora karmienia, a wy mi tu zdjecia robicie, foch ;D
IMG_20190409_073435.jpg

Właśnie tak kojarzyłam, że ty miałaś z tej firmy :) ale powiedz mi proszę konkretnie u tego producenta zamówiłaś czy gdzieś przez allegro ? I kojarzysz może jakim kurierem ci to przyszło ? Bo z DHL nie mam problemu żeby sprawdzić później jak mąż wróci, a sama nie chciałabym tego dźwigać przy kurierze i rozpakowywać

Ze sklepu internetowego tej firmy. Tylko tam sie dlugo czasem czeka nawet 18 dni na wysylke. Zaznacz, ze Ci zalezy na szybko to wezma to pod uwage. Nie pamietam jakim, tam na stronie jest pewnie napisane. Moze i dhl to byl

reklama
U mnie wczesniej nigdy to nie mialo miejsca. Wchodzili prxez taras powiedzialam, ze czuje dyskfort to teraz sami otwieraja...
Przyjezdzaja dziecmi sie zajac, ale to nie wytlumaczenie. Jutro wloze klocz w drzwi moze zrozumieja aluzje. Co to zwyczaje w ogole...

Do góry