reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Współczuję ci bardzo ! Takie siedzenie w niepewności! Równie dobrze możesz jeszcze przenosić i męczyć się nie wiadomo ile...
No dobra a skoro nie masz już wizyt więcej i nic się nie zacznie to dostałaś skierowanie do szpitala czy jak ?
Bo u nas tak to działa, masz ostatnia wizytę nie wiem 39/40 tc i lekarz mówi jak do np. poniedziałku nic się nie ruszy to skierowanie na szpital i coś próbują działać
Mam w poniedzialek ktg. On ma. Wtedy dyzur wiec zobaczy zapis i pewnie zbada od razu w zabiegowym.

reklama
Mi w drugiej ciąży gin kazał iść do szpitala w dniu terminu o ile się nie zacznie. I tak zrobiłam. Tego samego dnia urodziłam. Ale ja byłam po cc już i przewidywana masa dziecka była 4kg. Inaczej bez tych okoliczności to by mi kazali pewnie dłużej czekać.
U nas tydzien temu usg pokazywalo 3700 niecałe ale boje sie ze bedzie jak z corka ze mi zanizylo usg wage.. No juz nie mam co gdybac musze wytrzymsc.. Ale. Jak to przyspieszyc skoro ja ten magnez muszę brać i brać

U nas tydzien temu usg pokazywalo 3700 niecałe ale boje sie ze bedzie jak z corka ze mi zanizylo usg wage.. No juz nie mam co gdybac musze wytrzymsc.. Ale. Jak to przyspieszyc skoro ja ten magnez muszę brać i brać
U mojego gina tak jak wyliczy idealnie się zgadza przy porodzie, ale fakt różnie to czasami bywa, moja szwagierka miała rodzić 4,5 kg a urodziła 3900

Maliina prac biodra i na pilce. Może też jakos z mężem coś się uda. Bo jak długo nic u was nie było to może zadziałać. Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Po miesiącu bez sexu zaczęłam rodzić tego samego wieczoru. Ale byłam w terminie już. Jednak rozwarcia nie miałam nic a nic dwa dni wcześniej.
Masaż sutkow niech Ci mąż robi, ale to tak nie raz tylko dłużej po kilka razy.
Schody odpadają skoro nie możesz za bardzo chodzić.

Dziewczyny kiedyś któraś z Was wstawiała łóżeczko i wydaje mi się że ono właśnie było z tej firmy Piętrus, ale pewna nie jestem kurcze ;( chciałam zamówić u nich kołyskę na dół dla małego i zastanawiam się jak z jakością w internecie słabo z opiniami, może coś kojarzycie :))
A i czy materacyk piankowy 6 cm do takiej kołyski będzie w porządku ?
Screenshot_20190408-160230.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20190408-155446.jpeg
    Screenshot_20190408-155446.jpeg
    56,2 KB · Wyświetleń: 55
U mnie klęska na calej linii. Juz nie mam wizyt ale za tydz e poniedziałek na ktg. Rozwarcia nadal nie ma.. Szyjka troche tylko skrocona nawet nie ma co robić jej masaz. Tydzien kolejny wegetacji. Psychicznie juz mnie nie ma.
współczuję kochana, nawet nie wiem co Ci napisać, trzymam kciuki, żeby już się samo zaczęło :sorry:

Mallina masaz sutkow 2/3 minuty i przerwa z znowu albo laktator uruchom. Piłka też super sprawa i skakanie lub ruchy biodrami. W obu ciazach nic sie nie dzialo na wizytach i zawsze uruchamialam tą procedure. W 1 urodzilam 3 dni przed terminem, a teraz 2 tygodnie

reklama
Do góry