reklama
U mnie klęska na calej linii. Juz nie mam wizyt ale za tydz e poniedziałek na ktg. Rozwarcia nadal nie ma.. Szyjka troche tylko skrocona nawet nie ma co robić jej masaz. Tydzien kolejny wegetacji. Psychicznie juz mnie nie ma.
Uznal ze nic sie nie zmienilo nie ma nawet jak ingerowac bo to nic nie da. Filipek nie wiem ile wazy bo tydz temu mial niecale 3700 i dzis juz nie robil mi usg. Pojde na ktg za tydz w poniedzialek jak dozyje i zapewne znow mnie zbada.Maliina czyli on uważa, że możesz spokojnie nadal czekać do terminu albo i dłużej bo te ręce to nie powód żaden do wywołania, tak? Bo ciało jeszcze nie jest gotowe do porodu. A Filipek ile waży, mierzył go?
paulina1994
Fanka BB :)
Bez sensu według mnie, to nie może ci zrobić CC skoro widzi w jakim jesteś stanie ? Ja rozumiem, że ktoś chce urodzić bo czuję się jak słoń i mówi do lekarza, że ma już dosyć chodzenia z brzuchem bo tym sposobem 90% dzieci rodziło by się przez CC, ale w twoim przypadku? Kiedy nie możesz już normalnie funkcjonować ?Uznal ze nic sie nie zmienilo nie ma nawet jak ingerowac bo to nic nie da. Filipek nie wiem ile wazy bo tydz temu mial niecale 3700 i dzis juz nie robil mi usg. Pojde na ktg za tydz w poniedzialek jak dozyje i zapewne znow mnie zbada.
martoosia04
U mnie klęska na calej linii. Juz nie mam wizyt ale za tydz e poniedziałek na ktg. Rozwarcia nadal nie ma.. Szyjka troche tylko skrocona nawet nie ma co robić jej masaz. Tydzien kolejny wegetacji. Psychicznie juz mnie nie ma.
Bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24] miałam nadzieje, że jednak lekarz się nad tobą zlituje :/ musisz więc termosić sutki, wykorzystywać męża jak idzie, spacery i wszystko na raz! Schody w ruch!
taa schody.. jak ja ledwo stopami zginam w stawie skokowym taka opuchlizna. zdechne predzej niz sie doczekam.Bardzo mi przykro [emoji24][emoji24][emoji24] miałam nadzieje, że jednak lekarz się nad tobą zlituje :/ musisz więc termosić sutki, wykorzystywać męża jak idzie, spacery i wszystko na raz! Schody w ruch!
nie mam pojecia ani jak widac wplywu. zmasakrowaly mnie dzisiejsze wiadomosci.Bez sensu według mnie, to nie może ci zrobić CC skoro widzi w jakim jesteś stanie ? Ja rozumiem, że ktoś chce urodzić bo czuję się jak słoń i mówi do lekarza, że ma już dosyć chodzenia z brzuchem bo tym sposobem 90% dzieci rodziło by się przez CC, ale w twoim przypadku? Kiedy nie możesz już normalnie funkcjonować ?
paulina1994
Współczuję ci bardzo ! Takie siedzenie w niepewności! Równie dobrze możesz jeszcze przenosić i męczyć się nie wiadomo ile...nie mam pojecia ani jak widac wplywu. zmasakrowaly mnie dzisiejsze wiadomosci.
No dobra a skoro nie masz już wizyt więcej i nic się nie zacznie to dostałaś skierowanie do szpitala czy jak ?
Bo u nas tak to działa, masz ostatnia wizytę nie wiem 39/40 tc i lekarz mówi jak do np. poniedziałku nic się nie ruszy to skierowanie na szpital i coś próbują działać
reklama
Ann_
Mi w drugiej ciąży gin kazał iść do szpitala w dniu terminu o ile się nie zacznie. I tak zrobiłam. Tego samego dnia urodziłam. Ale ja byłam po cc już i przewidywana masa dziecka była 4kg. Inaczej bez tych okoliczności to by mi kazali pewnie dłużej czekać.