reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Mallina przetrzyma na bank. Masuj sutki !
Jak mi powie o czekaniu to ja sie rozplacze nie dam rady. Psychicznie jestem zjechana totalnie.. Na mysl o spedzeniu kolejnych 7 nocy i porankow z tymi rękoma to juz depresja albo i gorzej.. Chwilami mam takie mysli ze sama sie boje.. Ale to w bolu tylko mnie dreczy.. Jak na chwile puści czuje sie od razu lepiej.

Ale z medycznego punktu widzenia nie ms podstaw do wywolywania lub cc
Z medycznego chociażby cukrzyca daje podstawę do wywolania lub cc.. Duza waga dziecka nam na to juz pozwala plus te moje uciski tak jak wspomniał ostatnio dlugotrwale powodują ze mogą nie ustapic i bede wymagac rehabilitacji a co za tym idzie nawet bede miec problemy z opieka nad wlasnyn dzieckiem.. Zreszta strach wziac dziecko na rece jak ja reki nie czuje i trace czucie w roznych momentach.

Maliina te zaniku jak maluch ucieka to normalne, u mnie też tak jest na ktg. Ale te twoje ręce to na pewno nic fajnego. Masz teraz wizytę czy innego dnia?

Maliina te zaniku jak maluch ucieka to normalne, u mnie też tak jest na ktg. Ale te twoje ręce to na pewno nic fajnego. Masz teraz wizytę czy innego dnia?
o 12 jade na wizyte.
ja wiem ze jak tetno zanika to normalne ale ja mialam dzis pierwszy raz tak ze nie szlo tego ktg przeprowadzic. gdyby nie ta polozna cierpliwa to nie wiem... po prawej na zdj widac zapis jak pilnowala Filipa na ktg ze jest tetno ladne miarowe.

reklama
A skurcze jakieś miałaś? Ja tego ktg nie umiem przeczytać do końca.
nie wiem powiem Ci... na pewno sa te ruchy macicy pod wplywem jego ruchow.. ale jak patrze na ktg julki z czasu po terminie to chyba jest jakas roznica...
po lewej Julki po prawej z dzisiaj Filipa
651427116409.jpg IMG_20190408_105057.jpg

Do góry