reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja to prędzej skończę w psychiatryku niz sie rozpakuje. Dzis walka z rekoma od 1szej w nocy. Jestem tak zmasakrowana bolem ze zyc mi się nie chce.. Ciagle placze jak czuje ze nachodzi mnie nie mam juz absolutnie sil.. Najchetniej odrabalabym sobie ręce.. Psychika juz siadla totalnie.. Nic mnie nie cieszy.. A pisać tu tez ciezko bo nie umiem napisac nic poza narzekaniem..ten bol przycmil cale moje zycie.. A najgorsze ze nie wiem jak dlugo jeszcze bede w tym tkwic. Waga moja w kilka dni skoczyla o 3kg..czuje sie we wlasnym ciele obco.. Jestem jak zbyt mocno napompowany balon.. Czuje sie jakbym miala zaraz wybuchnąć.
Współczuję, oby nie trwało to juz długo i dzidziuś pospieszył się na ten świat :tak:

reklama
Teraz to sie zacznie wysyp.
Ann my 2 lata temu kupilismy mieszkanie ale kupilisny teraz dom. Zawsze marzyl mi sie ogrodek. Wlasnie pakuje graty. Ile ja mam ubrań to jakas masakra [emoji14]
Dziewczyny latwo sie mowi molestuj lekarza.oni teraz niechetni do cc.
Mi się marzy chyba najbardziej weranda [emoji23] taki mały tarasik gdzie kawkę mozna wypić spokojnie pod chmurką [emoji7] doniczki z lawendą...

Biedna jesteś, nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się czuć. Najgorsze pewnie są noce... Gratuluję, to wielkie małe szczęście będzie jeszcze lepiej wyglądało na zdj z prenatalnych. Wtedy dzidzia pięknie mieści się na zdjęciu, ale przypomina już bardziej człowieczka. U mnie było tak: Zobacz załącznik 958508
Kochana dzidzinka [emoji3590][emoji3590][emoji3590]

Dizkeune kochane za wszystkie gratulacje dla mnie i dzidziusia! Niestety mój mąż dzisiaj zdecydował że wraca do swojej mamy czyli teściowej. Facet 27 lat... Szkoda słów powiedział, że matka ważniejsza ode mnie i dziecka... Szczerze? Pierdziele to. Mam dla kogo żyć! Damy sobie radę z dzidzia nie ja pierwsza nie ostatnia... Wykończyłam się nerwowo nie wspierał mnie tylko katował emocjonalnie.

Dizkeune kochane za wszystkie gratulacje dla mnie i dzidziusia! Niestety mój mąż dzisiaj zdecydował że wraca do swojej mamy czyli teściowej. Facet 27 lat... Szkoda słów powiedział, że matka ważniejsza ode mnie i dziecka... Szczerze? Pierdziele to. Mam dla kogo żyć! Damy sobie radę z dzidzia nie ja pierwsza nie ostatnia... Wykończyłam się nerwowo nie wspierał mnie tylko katował emocjonalnie.

Wiesz jeśli facet tak się zachowuje, to to jeszcze dzieciak! Może i dobrze, że idzie do matki. Tylko dziwie sie ze ona sama mu nic na ten temat nie powie. Zaraz bedzie ojcem swojego pierwszego dziecka a tak traktuje matkę tego malucha?! Nie do pomyślenia!
Z twoich opisów wynika ze jestes silna babka. Dasz radę! W razie co i gorszych dni to my tu jestesmy i wesprzemy dobrym słowem.
A facet moze jeszcze przemyśli temat...

Bardzo mi przyro. Ale tak jak martoosia mowi może to lepiej niż drugi dzieciak w domu. Dasz rade ! Powodzeniia !

Poradzisz sobie Kochana. Jeśli facet ma takie podejście to nie warto dla niego tracić czasu. Musi Ci być bardzo przykro i ciężko teraz ale z czasem będzie lepiej. Masz tu dużo wsparcia więc będzie dobrze. Przytulam mocno.

reklama
Naprawdę facet 27 lat może wybrać jeszcze matkę, a nie żonę/partnerkę ? Chociaż znając życie matka mu do głowy nakładła :/ może i dobrze, niech idzie w piz*du bo taki nieodpowiedzialny egzemplarz to akurat do niczego nie jest ci potrzebny...

Do góry