reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Kamila ja bym się z chęcią z tobą zamienila, tylko żeby urodziło się zdrowe i donoszone bo wariuje z niepokoju każdego dnia [emoji23]

To masz takiego ordynatora tak u nas w jednym z szpitali (pisałam o nim kiedyś) :/ a nie masz innego szpitala położniczego blisko? Choćby się tam idąc na konsultacje,albo na ip podjechać? Może tam by zareagowali odpowiednio

reklama
Ja niestety czekam do sierpnia. Szafę dopiero w czerwcu dla malucha kupuje wiec nie ma opcji sie zamienić [emoji23] nie pogardzę jednak porodem od 38tc ;)

Ja niestety czekam do sierpnia. Szafę dopiero w czerwcu dla malucha kupuje wiec nie ma opcji sie zamienić [emoji23] nie pogardzę jednak porodem od 38tc ;)
Oj tam szafa ci potrzebna,w pudełkach póki co tezbte piękności mogą leżeć póki nie kupicie [emoji23] a jak tam zakupy? Dostałam cały worek ubranek od koleżanki o jestem załamana. Załamana tym że już nie ma sensu kupywać więcej bo tego jest multum [emoji23]

No Martusia pod koniec sierpnia, a ja koniec sierpnia/początek września. Wszystko zależy czy będzie CC czy naturalny

Ann co do ordynatora mi ciezko o nim zle mowic. Ja zdaje sobie sprawę ze sa jakies procedury ktore tez i jego obowiazuja. Nie ma czegos takiego jak cc na życzenie. Ja sie zreszta cc panicznie boje ale w obecnej sytuacji nie jestem na nie bo jestem zbyt umeczona. Wkolo mnie jest jeden szpital ale raczej nie lepszy od mojego. Jak bedzie dzis tak samo zle napisze do mojego lekarza żeby cos probowal kombinowav bo rady nie daje.

Przecież już wszystko kochana macie także spokojnie [emoji8]
No prawie [emoji85]
Poki co jestem na etapie prania ubranek [emoji55]
Wozek jest, ubranka sa, lozeczko jest ale nie gotowe i nie na miejscu bo musze je odświeżyć, przewijak złożyć, torby nie mam spakowanej bo apteka jeszcze nie zaliczona [emoji85] koszul brak, stanikow tez, fotelik dopiero w maju [emoji51] no nie mam jednak wszystkiego [emoji85]

Teraz to sie zacznie wysyp.
Ann my 2 lata temu kupilismy mieszkanie ale kupilisny teraz dom. Zawsze marzyl mi sie ogrodek. Wlasnie pakuje graty. Ile ja mam ubrań to jakas masakra :p
Dziewczyny latwo sie mowi molestuj lekarza.oni teraz niechetni do cc.

reklama
Ja to mam plan trzymać nogi ściśnięte do 38tc potem juz niech sie dzieje wola nieba! Co prawda nigdy nie rodziłam przed terminem, śle juz teraz mam spięcia brzucha co lekarza niepokoi troche bo to za wcześnie. Poki co ASPARG.IN w ruch i nie ma prawa nic sie dziać.

Co do ubranek - mam mnóstwo po chłopcach, niewiele takich typowo uniseks, ale cos sie znajdzie na początek. Oczywiście jak mi lekarz potwierdzi 12.04 Tośkę to moj koszyk w H&M juz czeka na finalizację [emoji23] jak dobrze mieć szwagierkę w tym sklepie.

Do góry