Anolik
Fanka BB :)
Biedna jesteś, nawet sobie nie wyobrażam jak musisz się czuć. Najgorsze pewnie są noce...Ja to prędzej skończę w psychiatryku niz sie rozpakuje. Dzis walka z rekoma od 1szej w nocy. Jestem tak zmasakrowana bolem ze zyc mi się nie chce.. Ciagle placze jak czuje ze nachodzi mnie nie mam juz absolutnie sil.. Najchetniej odrabalabym sobie ręce.. Psychika juz siadla totalnie.. Nic mnie nie cieszy.. A pisać tu tez ciezko bo nie umiem napisac nic poza narzekaniem..ten bol przycmil cale moje zycie.. A najgorsze ze nie wiem jak dlugo jeszcze bede w tym tkwic. Waga moja w kilka dni skoczyla o 3kg..czuje sie we wlasnym ciele obco.. Jestem jak zbyt mocno napompowany balon.. Czuje sie jakbym miala zaraz wybuchnąć.
Gratuluję, to wielkie małe szczęście będzie jeszcze lepiej wyglądało na zdj z prenatalnych. Wtedy dzidzia pięknie mieści się na zdjęciu, ale przypomina już bardziej człowieczka. U mnie było tak:Kochane jestem dzisiaj po USG, 19 prenatalne jestesmy najszczęśliwszymi rodzicami na świecie. Mimo kłótni wczoraj i wcześniej zapomnieliśmy o wszelkich żalu do siebie. Już nawet teściowa mnie wali. Mam dla kogo żyć i dbać o siebie. Dziękuję Wam za wsparcie idę świętować przy dobrym soku!Zobacz załącznik 958494