reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Myślę, że jeśli dotrzymam do terminu to mała ma duże szanse na 4kg. Widzę po tym jak przybierali na masie chłopcy. Szczególnie młodszy on miał w 35+5 2900g(w 40+0 urodzony 3920), a tu dopiero 31+1 było prawie 3kg, a mój lekarz ma dobre oko do mierzenia. No ale zobaczymy. Nie chce się tym stresować bo wiem, że nie mam wpływu.

No to fakt, niestety nie mamy wpływu za wielkiego na wagę dziecka. A rodzic zamierzasz SN?

reklama
@Ann_ to w sumie dobrze, że jeszcze się nie szykujesz do porodu. Jeszcze chwile sobie daj i małej na nabranie masy. Myślisz, że dobije do 4kg?

@Maliina jak u Was sytuacja?

U nas wizyta za 7 dni [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ i wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień [emoji178]
U mnie bez zmian nic sie narazie nie dzieje.. Ale czysci mnie dolem niemilosiernie od wczoraj. Pytanie czy cos sie wykluje czy nie.

Filip ewidentnie chce wyjść tylko złą stroną

Załączniki

• received_392409241595466.jpeg
    received_392409241595466.jpeg
    164,8 KB · Wyświetleń: 79
Martoosia tak planujemy czekać do samoistne akcji i rodzić naturalnie. Oby się udało.

Mallina wiem co czujesz. Moja gwiazda też już takie akrobacje robi. Często dziewczyny piszą że będą tęsknimy za brzuszkiem. To jedna z niewielu rzeczy za którą ja nie będę tęskniła, marzę już żeby mój ludek wyszedł i zostawil moje wnetrznosci w spokoju[emoji12]

U was już takie konkretne przeciągania, a u mnie dopiero delikatne kopanie i pukanie [emoji173]️ jejku jak pomyśle ze za 2 miesiące juz moge miec to samo to ciesze sie ze moge jeszcze normalnie siedzieć [emoji23] pamietam jak z Tobiaszem w dniu terminu przy stole wielkanocnym prawie leżałam bo młody tak po żebrach dawał ze nie mogłam siedzieć [emoji23][emoji23][emoji23]

U was już takie konkretne przeciągania, a u mnie dopiero delikatne kopanie i pukanie [emoji173]️ jejku jak pomyśle ze za 2 miesiące juz moge miec to samo to ciesze sie ze moge jeszcze normalnie siedzieć [emoji23] pamietam jak z Tobiaszem w dniu terminu przy stole wielkanocnym prawie leżałam bo młody tak po żebrach dawał ze nie mogłam siedzieć [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie to już wesoło się robi, wcześniej tak się cieszyłam z tych kopniaków, teraz to rozpychanie zaczyna boleć. Nóżki ma pod moją prawą piersią i wpycha się tak jakby w stanik [emoji23]

reklama
Do góry