reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
To jutro masz znów wizyte u swojego gina, czy czekacie?
Jutro planowa wizyta u mojego gina. On przyszedl do mnie podczas ktg patrzy i mowi.. Justyna co Ty znowu kombinujesz.. A ja ze wiem ze sie mielismy spotkać dopiero w poniedziałek ale sie nie udalo.. Od razu dopytalam czy mam robić ktg w poniedzialek to powiedzial ze jesli sie nic nie bedzie dzialo to poniedzialek odpuścić. Zbada mnie palpacyjnie na tej wizycie. Gdyby ktg pokazywalo skurcze badalby wczoraj a tak to do wizyty czekam. dzis znow odleciał kawalek czopa i zobaczymy.

Jutro planowa wizyta u mojego gina. On przyszedl do mnie podczas ktg patrzy i mowi.. Justyna co Ty znowu kombinujesz.. A ja ze wiem ze sie mielismy spotkać dopiero w poniedziałek ale sie nie udalo.. Od razu dopytalam czy mam robić ktg w poniedzialek to powiedzial ze jesli sie nic nie bedzie dzialo to poniedzialek odpuścić. Zbada mnie palpacyjnie na tej wizycie. Gdyby ktg pokazywalo skurcze badalby wczoraj a tak to do wizyty czekam. dzis znow odleciał kawalek czopa i zobaczymy.

Szczerze ci współczuje tak długiej akcji i tego męczenia się z woda w organizmie. Mam nadzieje, że jutro lekarz powie, że coś się ruszyło. Ile do końca Wam zostało? 2-3 tyg?

Szczerze ci współczuje tak długiej akcji i tego męczenia się z woda w organizmie. Mam nadzieje, że jutro lekarz powie, że coś się ruszyło. Ile do końca Wam zostało? 2-3 tyg?
Do terminu 3tyg.do ewentualnej indukcji 2. Ale będę jutro z nim gadać ze na cc umawiaja po 38tc skończonym to czy ze mna nie mozna postąpić podobnie ze wzgledu na cukrzyce, bole a wage maluch ma lepszą niz nie jeden rodzony w terminie.

Do terminu 3tyg.do ewentualnej indukcji 2. Ale będę jutro z nim gadać ze na cc umawiaja po 38tc skończonym to czy ze mna nie mozna postąpić podobnie ze wzgledu na cukrzyce, bole a wage maluch ma lepszą niz nie jeden rodzony w terminie.

Bardzo bym chciała by poszło po twojej myśli :* widzę, że końcówka cie męczy bardzo. Mam nadzieję, że i lekarz to zobaczy. O której jutro wizytujesz? Daj znać od razu po wizycie!

Bardzo bym chciała by poszło po twojej myśli :* widzę, że końcówka cie męczy bardzo. Mam nadzieję, że i lekarz to zobaczy. O której jutro wizytujesz? Daj znać od razu po wizycie!
Wizyta 11.30. Przyznam sie szczerze że takiego obrotu sprawy sie nie spodziewalam na koniec. Przy Julce dretwialy mi i palce szybko ale tylko po nocy i po chwili było ok. Niedawno sobie myślałam ze tym razem sie udalo i uniknelam.. I niepotrzebnie krakalam. Ale staram sie zaciskac zeby. Pocieszam sie tym ze kobiety które nir moga zajść w ciaze dalyby wszystko by w niej byc nawet z moimi bolami.. Wiec trzeba to jakoś przetrwać bo juz bliżej jak dalej i zapomnę i bolu.

Malinka ja też liczę na twojego doktorka że podejmie dobrą decyzję, albo żeby rozwarcie ruszyło i mogłabyś zacząć rodzić

cześć dziewczyny! czy badanie prenatalne jest wpisywane do karty ciązy?
będę je robic u innego lekarza niż prowadzącego (chciałam kogoś z certyfikatem), zastanawiam się czy mówić ze idę do innego lekarza na takie badanie, nie chcę zeby późnie krzywo patrzył (mój ginekolog jest dobry ale dość specyficzny)

reklama
cześć dziewczyny! czy badanie prenatalne jest wpisywane do karty ciązy?
będę je robic u innego lekarza niż prowadzącego (chciałam kogoś z certyfikatem), zastanawiam się czy mówić ze idę do innego lekarza na takie badanie, nie chcę zeby późnie krzywo patrzył (mój ginekolog jest dobry ale dość specyficzny)

Nie, dostajesz osobny wydruk z tego.

Do góry