reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Dzień dobry [emoji8]

@liczba - kciuki za Was zaciśnięte [emoji1696]

@martoosia04 - jutro wielki dzień. O której wizytujesz? Ciekawe czy będzie różowa księżniczka [emoji813] trzymam kciuki.

@Kaamilaaa - 31 tydzień rany jak to zleciało. Wiem że się powtarzam ale Twoja ciąża to mi najszybciej leci.

Chociaż moja nawet też. Teraz mamy 24 tydzień. Jeszcze kwiecień jak jakoś zleci to już pójdzie z górki. W maju chciałabym ogarnąć już całą wyprawkę (chociaż w sumie większość rzeczy już mamy. Dużo zostało po córce a ubranka kupiliśmy) - głównie rzeczy kosmetyczne i apteczne zostały. Potem jedziemy na dwa tygodnie nad morze i jak wrócimy to zostanie niewiele ponad miesiąc do terminu porodu. Pewnie wiosną czas będzie szybciej nam wszystkim mijał. Tylko coś ciągle ta pogoda nie może się niestety wyklarować.

Już teraz proszę Was o trzymanie kciuków we wtorek bo jedziemy na echo serduszka i już stres coraz większy.

reklama
Nie jesteś z tym sama kochanie bo ja też non-stop lecę na wkładkach i czasem muszę wymieniać w ciągu dnia. I powiem ci że też strasznie mnie to denerwuje. Z chęcią pozbyłabym się już tych sztucznych wkładek ale kurczę to by się wiązało z wymianą całych majtek a nie tylko wkładki więc dwojga złego wolę sobie wymieniać raz czy dwa razy dziennie wkładkę. Wydaje mi się że jest to całkiem normalne.
U mnie dziewczyny to samo. Wkładki muszę nosić, bo u mnie wiazaloby się to z kilkurazową zmianą nie tylko majtek, ale i spodni [emoji85] ale lekarz powiedział, że to żadna infekcja i że w ciąży to normalne...

Ja dzisiaj wizytuję o 17. Ostatnio byłam 4 tygodnie temu, więc jestem bardzo ciekawa co tam w brzuszku

U mnie bedzie wywolywany porod. Nie wiem kiedy. Moze na noc zaloza ten balon. @Maliina pilnuj tego cisnienia, mnie juz do domu nie chca wypuscic, bo mowili ze nawet lozysko sie moze odkleic a mam 140/100
Ppwodzenia. Oby jak najszybciej poszło i jak najmniej bolało [emoji4] I myśl o celu, że masz urodzić żeby spotkać się ze swoim wymarzonym dzieckiem będzie wtedy łatwiej w trudnych momentach[emoji7]

reklama
Do góry