reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja pojechalam jak byly tez co 5 i rozwarcie 2 cm wrócilam do domu i za 2h jak byly co 3 min to znowu pojechalam i bylo chyba 5 lub 6 i też mnie zabrali na porodowke. Ale to bylo z corka. Teraz bylo zupelnie inaczej.
Liczba też jestem panikara ! Pewnie gdyby nie polożna też bym spanikowala

reklama
Ja z corka mialam podobnie. Odszedl i zadzwoniłam. Lekarz mi ze spokojem wytlumaczyl ze to czop na tym etapie ciazy moze sie juz zdarzyc i czekac. Jesli bym zauwazyla krwawienie to co innego a to taki glutek jak sluz tylko z domieszka krwi wiec nie ma sensu panikowac. M poszedł na 15 do pracy jestem z bratem teraz :p

Ja z corka mialam podobnie. Odszedl i zadzwoniłam. Lekarz mi ze spokojem wytlumaczyl ze to czop na tym etapie ciazy moze sie juz zdarzyc i czekac. Jesli bym zauwazyla krwawienie to co innego a to taki glutek jak sluz tylko z domieszka krwi wiec nie ma sensu panikowac. M poszedł na 15 do pracy jestem z bratem teraz :p

Myślisz, że cały czop wyszedł? Mi odchodził w kawałkach najpierw potem dopiero taki duży.

Mallina to dobre wieści jakby nie było. Filipek już duży chłopak i poradzi sobie, a jakby miał czekać do terminu byłoby na pewno trudniej. Jak masz coś do zrobienia to poczeka. Mąż oapgarnie domek jak będziesz w szpitalu. Myśl pozytywnie i się nie stresuj. Może wieczór lub w nocy akcja nabierze tempa.

Ja wiem wiem ze zadecyduje natura.
Mysle ze to nie caly czop.. Bo tego az tak wiele nie bylo.. A z tego co pamietam do samego dnia porodu codziennie wylatywal ze mnie. Narazie cisza.. Raz mnie cmilo w kregoslupie ale polozylam sie i odpoczelam..

reklama
Do góry