reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

To sa 2 łóżka czekam za nim i za szafą do pokoju syna, ma teraz mala komode, trzeba gdzies pomiescic rzeczy dla Niuni:p jak zmontuja mi te meble w końcu rzeczy zaczne prać :D

One super są! Chcialam.takie ale mi sie nie zmiesci.. myslalam zeby wziac z Ikei takie z regulowana dlugoscia

reklama
My wczoraj kupiliśmy do chłopców łóżko rozkładane w Ikea. Niby duże jest ale plan jest taki, że za jakiś czas chłopcy mogą spać razem na duzym 160x200 łóżku, a 3 dziecko dostanie obecnie używany przez młodszego synka domek który ma kilka cm nad ziemią materac. Zrobiło się "pełno" w ich pokoju, ale przynajmniej z sypialni wyszły ciuchy młodszego i zrobiło się miejsce na łóżeczko i ubranka dla kolejnego.

Ja miałam przy drugim synu łóżeczko dostawke Chicco Next2me ale nie byłam zadowolona. Teraz już sama nienwiem co kupić żeby się sprawdziło. Mam małą powierzchnię na której muszę mieć jakieś dostawke łóżeczko i przewijak i marzeniem mały fotel bo mojego dużego "uszaka" z Ikea tam nie zmieszcze.

Ja mam zamiar starszego przeniesc do jego pokoju, ale on tak srednio chce, moze byc tak ze bedziemy spac w sypialni we 4 [emoji14]

A co do mebli to na pewno bede potrzebowala jakis kosz Mojżesza na dol, taki na kolkach najlepiej i wysoki zeby Marceli nie uznal trzeba maluchowi pokazac wszystkie autka, a do sypialni to mamy to jego lozeczko, myslalam o dostawce ale i tak musze wstac zeby np pieluche zmienic wiec bez sensu.

Ostatnia edycja:
Ja mam zamiar starszego przeniesc do jego pokoju, ale on tak srednio chce, moze byc tak ze bedziemy spac w sypialni we 4 [emoji14]
Mój Wiktor miał 2 latka ja Niko się urodził. I miał sw0j pokój j łóżeczko w którym zasypial, a potem w nocy przychodził do nas. O różnych porach. Było okej do czasu, aż malutki spał w dostawcę, bo potem już też wolał obok mnie w łóżku. W każdym razie teraz mamy większe łóżko w sypialni więc może będzie lepiej.

My wczoraj kupiliśmy do chłopców łóżko rozkładane w Ikea. Niby duże jest ale plan jest taki, że za jakiś czas chłopcy mogą spać razem na duzym 160x200 łóżku, a 3 dziecko dostanie obecnie używany przez młodszego synka domek który ma kilka cm nad ziemią materac. Zrobiło się "pełno" w ich pokoju, ale przynajmniej z sypialni wyszły ciuchy młodszego i zrobiło się miejsce na łóżeczko i ubranka dla kolejnego.

Ja miałam przy drugim synu łóżeczko dostawke Chicco Next2me ale nie byłam zadowolona. Teraz już sama nienwiem co kupić żeby się sprawdziło. Mam małą powierzchnię na której muszę mieć jakieś dostawke łóżeczko i przewijak i marzeniem mały fotel bo mojego dużego "uszaka" z Ikea tam nie zmieszcze.

A mogę podpytać czemu byłaś niezadowolona z NextToMe ? Mam w planach kupić właśnie.

Ann no my mamy male lozko tzn standard 160x200, jak Marceli przychodzi to juz robi sie ciasno. Moze uda nam sie kupic wieksze, ale zobaczymy jak z czasem wyjdzie. Jak Misiek wraca z pracy to ja siadam do tlumaczen, on zajmuje sie Marcelim i kladzie go spac, w listopadzie planujemy urlop, potem swieta, na pewno ktos do nas przyjedzie, potem polskie ferie to moja siostra przyjedzie i Miska siostrzenica, potem wyprawka i jakos malo czasu sie robi na wszystko [emoji47]

U mnie syn ma dlugi pokoj na 5m a waski na 2m z kawałkiem i to lozko idealnie wejdzie nam pod okno a z drugiej strony w rogu bedzie szafa no i zostanie miejsce na jakies pudla z zabawkami. Moj w miare juz nocki śpi to ja sie przenosze do salonu i tam urzadze kacik młodej :p

reklama
A u mnie next2me sprawdza sie świetnie :D jestem mega zadowolona
IMG_20180915_220024.jpg

Załączniki

• IMG_20180915_220024.jpg
    IMG_20180915_220024.jpg
    59,3 KB · Wyświetleń: 976
Do góry