ForgetMeeNot
Fanka BB :)
niedawno widzialam 2 kreski a tu zaaraz prenatalne.
U mnie w tym tygodniu połówkowe, a wydaje mi się, ze dopiero zobaczyłam II kreski [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niedawno widzialam 2 kreski a tu zaaraz prenatalne.
Przy niskim wzroście to chyba tak wygląda. No i mi ten brzuszek szedł do przoduja tez mialam 125 ale nie wydawal mi sie az tak duzy;p
U mnie w tym tygodniu połówkowe, a wydaje mi się, ze dopiero zobaczyłam II kreski [emoji846]
A który to u Ciebie t.c.?StarAnia rzeczywiście miałaś spory brzuch, ja też mówiłam podobny w drugiej ciąży. Ciekawe jaki teraz mi wyskoczy. [emoji28]
justjestem ja co bym zjadła mnie nie zadowala smakiem, jakoś nic mi się smakuje.
Ja za to tęsknię już za maluszkiem, ciążę coraz mnie lubię.
Woow Aga ale to leci super :*Ja 12.10 mam.polowkowe ;-)
@aga6 no ja zaczynam 27 tc, plecy tez zaczynają juz troszkę boleć w domu nie ma nudy tylko moj maly szogun 21 miesięcy dokazuje właśnie dopadła go 1 choroba i jestesmy uziemieni, ciagle goraczkuje i ma nalot na migdalach. U mnie ma być teraz córcia. Mam nadzieje ze juz jej jajka nie wyrosną bo sprzedalam prawie wszutskie ciuszki po synku od rozmiaru 56 do 86. Zostala juz tylko 1 reklamówka na sprzedaż Tylko do tej pory nie wiem jak dać na imie tej mojej małej kruszynie @KatiNails ale Twoja mała robi masę. EXtra mój syn na KP z wagą tez szedł jak burza, waga urodzeniowa 3,5kg po 1 miesiącu 5,1 kg