reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

W poniedziałek. Ja mam co 2 tyg od 30+5.

@martoosia04 obys nie podzielala.. Niech was to dziadostwo omija dziewczyny.
W pierwszej ciazy mialam szybko opuchlizne teraz p0 30tc lekkie oznaki były ale naprawde ostatnie dni to jakis kosmos. Chciałabym byc juz ze 2 tyg dalej i błagać lekarza o pomoc. Zobaczymy co powie dalej. Oby zaraz od tego cisnienie nie zeswirowalo.
Torbe do szpitala juz spakowalam zostalo mi dopakowac na koniec tylko kapcie, klapki i kosmetyki.

@nata$za88 halo halo a jak u Was?
Współczuję opuchlizny, ja mam dłonie i stopy jak poduszki czasem. Nie odzywałam się ostatnio bo denerwuje mnie czekanie, dziś na KTG jestem i wizycie u mojej gin, w czwartek w przychodni przyszpitalnej, jeśli nie urodzę do tego czasu to w niedzielę na wywolanie, 15 dni po tp! No chyba że moja gin coś mi zaproponuje wcześniej (pracuje w tym szpitalu) ale wątpię.
Rozumiem, że zaraz się szykuje @liczba a potem Ty @Maliina ?

reklama
Współczuję opuchlizny, ja mam dłonie i stopy jak poduszki czasem. Nie odzywałam się ostatnio bo denerwuje mnie czekanie, dziś na KTG jestem i wizycie u mojej gin, w czwartek w przychodni przyszpitalnej, jeśli nie urodzę do tego czasu to w niedzielę na wywolanie, 15 dni po tp! No chyba że moja gin coś mi zaproponuje wcześniej (pracuje w tym szpitalu) ale wątpię.

Strasznie długo cie trzymają. Dobrze wiem co czujesz. Ja mojego starszego rodziłam dokładnie w 14 dniu po terminie. Wytrzymaj jeszcze trochę.

Współczuję, też się bardzo boję, że będą długo chodzić z brzuchem.. A to wywołują najwcześniej 2 tygodnie po terminie?

W nowych standardach opieki okoloporodowej weszlo ze juz nie ma obowiazku wysylania ciężarnej do szpitala na wywolanie tuz po terminie ale ciąża powinna zostac rozwiazana przed koncem 42tc..

reklama
Do góry