Półtora bym przeżyła, a ja jeszcze 3 tyg i to będą połówkowe już mam gacie pełne jak pomyślę ..Marta standardowo są co 4 tyg, rzadko kiedy zlecają co 3
bynajmniej u mnie w mieście tak jest
...Co ile badasz TSH? Mi gin nie zleca bo jestem pod opieką endo i dopóki miałam bardzo niskie to robiłam co 4 tyg, a teraz jak mam już normalne bez leków od listopada to kazała powtórzyć dopiero w maju i trochę się boje czy 3 msc to nie za długo, zastanawiam się czy może nie skoczyć w marcu sama dla siebie Który masz tydzień ? Zastanawiam się właśnie od którego tyg są te wizyty co 2 tyg
...Ja 21 marca Dokładnie
Ja miałam zlecone po drugiej wizycie gdzie było już serduszko, niektórzy zlecają od razu jak jest pęcherzyk bardzo różnie to bywa
jeśli chodzisz prywatnie to przygotuj się na niemały koszt tych pierwszych badań :/ Super
mi ostatnio gin mierzył szyjkę to też 4 cm, ale u mnie 16 tc
Ej dlaczego to napisałaś ? Tatar mmmm i już mi ślina leci do samego pasa [emoji23] Myślę, że raz kiedyś nie zaszkodzi
ja też kiedyś czytałam artykuł, że łosoś jest bardzo zanieczyszczony i lepiej unikać w ciąży, ale myślę, że jak raz na 3 msc zdarzy mi się zjeść łososia to nie ma co panikować