reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Półtora bym przeżyła, a ja jeszcze 3 tyg i to będą połówkowe już mam gacie pełne jak pomyślę ..Marta standardowo są co 4 tyg, rzadko kiedy zlecają co 3 :) bynajmniej u mnie w mieście tak jest ;)...Co ile badasz TSH? Mi gin nie zleca bo jestem pod opieką endo i dopóki miałam bardzo niskie to robiłam co 4 tyg, a teraz jak mam już normalne bez leków od listopada to kazała powtórzyć dopiero w maju i trochę się boje czy 3 msc to nie za długo, zastanawiam się czy może nie skoczyć w marcu sama dla siebie Który masz tydzień ? Zastanawiam się właśnie od którego tyg są te wizyty co 2 tyg ;)...Ja 21 marca Dokładnie :)Ja miałam zlecone po drugiej wizycie gdzie było już serduszko, niektórzy zlecają od razu jak jest pęcherzyk bardzo różnie to bywa ;) jeśli chodzisz prywatnie to przygotuj się na niemały koszt tych pierwszych badań :/ Super :) mi ostatnio gin mierzył szyjkę to też 4 cm, ale u mnie 16 tc ;)Ej dlaczego to napisałaś ? Tatar mmmm i już mi ślina leci do samego pasa [emoji23] Myślę, że raz kiedyś nie zaszkodzi :) ja też kiedyś czytałam artykuł, że łosoś jest bardzo zanieczyszczony i lepiej unikać w ciąży, ale myślę, że jak raz na 3 msc zdarzy mi się zjeść łososia to nie ma co panikować ;)
To chyba zalezy od lekarza.. Na ostatniej wizycie bylam w 30+5 i juz mi wyznaczyl na za 2 tyg i teraz ide w poniedzialek w 33+1

reklama
No i dzień dobry u mnie dziś 12+0 :D jak ten czas leci :p
Prenatalne 11.03, czekam na płeć :D czuje się niestety dalej kiepsko, wymioty gonią wymioty, kiedy to się skończy? :(
Marta czekam na wieści o płci :D gratuluję bloga :)
U mnie w 14tc sie skończyło :) ale z corka w 23tc

Dzien dobry bsrdzo !
My dziś 2 tyg. Kluska rośnie, ostatnio przybral w 4 dni tyle co powinien w 7.
Wczoraj byla doradczyni chustowa. Kupilam chuste i zaczynamy przygode od przyszlego tyg. Polecam ! Troche trudne ale idzie ogarnąc.
Liczba codziennie wchodzę patrzeć co u Ciebie i czekam z niecierpliwością !
Mallina wy to rośniecie !
Martoosia trzymam kciuki za ciebie
I w tajemnicy powiem że też bym chciala 3 :p

Dzien dobry bsrdzo !
My dziś 2 tyg. Kluska rośnie, ostatnio przybral w 4 dni tyle co powinien w 7.
Wczoraj byla doradczyni chustowa. Kupilam chuste i zaczynamy przygode od przyszlego tyg. Polecam ! Troche trudne ale idzie ogarnąc.
Liczba codziennie wchodzę patrzeć co u Ciebie i czekam z niecierpliwością !
Mallina wy to rośniecie !
Martoosia trzymam kciuki za ciebie
I w tajemnicy powiem że też bym chciala 3 :p
Chusta wydaje sie trudna ba początku, raz dwa dojdziesz do wprawy :) mi ratuje tyłek, jak Pola zrobi sobie dzień nieodkładalności [emoji14]

@MalaMi24 ja z kolei od wczoraj non stop bym spała, a za chwilę wracam do pracy. Jeszcze tyle rzeczy mam do ogarnięcia...
Byle do urlopu:)
Ja przez dzień też jestem bardzo senna ale przez to zapalenie krtani pieje jak kogut hehe i spać się nie da :)
Na domiar wszystkiego od dzisiejszej nocy zaczęłam wymiotować. Śniadanie to po prostu zjadłam i co do sekundy. Możliwe żeby już mdłości były?:):)

reklama
Macie jakies doswiadczenia z rogalami do karmienia ? Albo macie w planie kupic ? Ja właśnie zastanawiam sie nad motherhood, bo pieluchy maja jak dla mnie wspaniale.

Do góry