Współczuję, zwykle naciagactwo serio nie mogła tego USG zrobić od razu? To też jej obowiązek, skoro pracuje na IP, a nie tylko myśleć jak sobie kieszeń napchać...Powiem Wam, ze dzisiaj zwatpilam juz calkowicie. Caly czas bole. Pojechalam na ip i trafilam na babe ktora mnie prowadzi. Ktg zrobili, zbadala na samolocie laskawca i pyta czy ja przypadkiem przyjsc nie mialam teraz na wizyte do niej. Mowie, ze tak ale bardzo mnie boli i nie mam zamiaru znowu w nocy z nerwow nie spać. A ona do mnie, ze mam zrobic jutro morfologie mocz itp i zaprasza mnie na usg do jej gabinetu jutro. Co k.... Z tymi ludzmi ja sie pytam. Dam jej jutro ta stowe i nie mam slow.
W dupach sie poprzewracalo. I co mam sie w ostatnich tygodniach sie klocic, z moim szczesniem by sie pastwila przy porodzie. nie no serio oburzona jestem, brzuch boli gorzej niz bolal i tyle mam z tego
Wybierzcie madrze lekarza prowadzacego. Ja moglam uciekac na poczatku to teraz mam.
reklama
Dziewczyny ja dzis tez bylam w szpitalu. Po zwolnienie i 5 sekundowe usg. Mały od wczoraj wykazywal bardzo slaba aktywność.. Jak juz go czulam to tak jakbym cofnela sie do tego 18-20tc.. I na usg takim ekspresowym tylko pokazal ze maly zyje i sie rusza.. Niby mnie to uspokoilo ale jednak.. Pod wieczor nadal cisza.. Wzielam w końcu detektor.. Znalazlam ladne miarowe tetno 136.. No juz mi lepiej ale mysle czemu tak słabo go czuje.. Od godz naparza ile sil. Juz nigdy nie powiem ze boli mnie ze lobuz niech kopie ile musi.
Zbierał siły żeby matce dokopać dobrze, że wszystko ok, nie zamawiaj się na zapasDziewczyny ja dzis tez bylam w szpitalu. Po zwolnienie i 5 sekundowe usg. Mały od wczoraj wykazywal bardzo slaba aktywność.. Jak juz go czulam to tak jakbym cofnela sie do tego 18-20tc.. I na usg takim ekspresowym tylko pokazal ze maly zyje i sie rusza.. Niby mnie to uspokoilo ale jednak.. Pod wieczor nadal cisza.. Wzielam w końcu detektor.. Znalazlam ladne miarowe tetno 136.. No juz mi lepiej ale mysle czemu tak słabo go czuje.. Od godz naparza ile sil. Juz nigdy nie powiem ze boli mnie ze lobuz niech kopie ile musi.
Aj kochana ta koncowka jest magicznie stresujaca.. A jeszcze jak sie ma w głowie ze na tym etapie kazda zmiana aktywności wymaga jednak zbadania przez lekarza to tymbardziej.Zbierał siły żeby matce dokopać dobrze, że wszystko ok, nie zamawiaj się na zapas
Moze Fifi juz poprostu robi sie grzeczniutki zeby po porodzie byc mamy ideałem
martoosia04
Fanka BB :)
Mi dopiero niedawno przeszły wszystkie bóle. Choc nie powiem, ze jeszcze czasem zaboli gdzieniegdzie.
MalaMi24
Ja jak dłużej pochodzę to mocniej boli. A że wysiedziec na miejscu ciężko.. Potem sobie chwilę odpocznę i już jest dobrze [emoji846]Mi dopiero niedawno przeszły wszystkie bóle. Choc nie powiem, ze jeszcze czasem zaboli gdzieniegdzie.
Mnie w tej ciazy bardzo bolala powiększająca sie macica.. Straszne skurcze przy tym mialam az w kolana sie zginalam z bolu. Jakos do 9tc odczuwalam to tak mocno i czesto pozniej byly juz rzadko i raz na dzien nie wiecej.
Bole jak na okres moga sie utrzymywać tez.. Ja nawet mialam bol jajnika na owulacje i lekarz mi tlumaczyl ze ciąża to nie codzienny stan i organizm musi się przestawic na ciaze a nie jest to takie szybkie jak pstrykniecie palcem.
Bole jak na okres moga sie utrzymywać tez.. Ja nawet mialam bol jajnika na owulacje i lekarz mi tlumaczyl ze ciąża to nie codzienny stan i organizm musi się przestawic na ciaze a nie jest to takie szybkie jak pstrykniecie palcem.
MalaMi24
To kochana mnie pocieszylas bo przyznam się, że czasami sprawdzałam czy okres nie przyszedł bo tak dziwnie bolało a było bardzo wilgotno w tamtym miejscu.. Ale nie przyszedł aż do dzisiaj z czego się bardzo cieszę. Zastanawiam się pojawiać dzisiaj 3 raz beta hcg czy wystarczy? Bo wtedy z soboty na poniedziałek był ładny przyrost A nie chce się też tyle kluc...Mnie w tej ciazy bardzo bolala powiększająca sie macica.. Straszne skurcze przy tym mialam az w kolana sie zginalam z bolu. Jakos do 9tc odczuwalam to tak mocno i czesto pozniej byly juz rzadko i raz na dzien nie wiecej.
reklama
Dobrze, że pojechałaś sprawdzić, zawsze powtarzam: lepiej 100 razy sprawdzić za dużo niż 1 raz za mało, cieszę się że mały jednak się odezwałAj kochana ta koncowka jest magicznie stresujaca.. A jeszcze jak sie ma w głowie ze na tym etapie kazda zmiana aktywności wymaga jednak zbadania przez lekarza to tymbardziej.
Moze Fifi juz poprostu robi sie grzeczniutki zeby po porodzie byc mamy ideałem