reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U mnie albo poranne mdłości się zaczynają, albo odreagowuję stres. Jak by nie patrzeć, nieprzyjemnie.
Wczoraj miałam na wozie żula, mnie olewał kompletnie, służby najpierw ignorował potem się na nich rzucał. Spędziłam godzinę w zimnym wozie, bo może jak zmarznie to sam wyjdzie a po godzinie zabrała go w końcu policja. Trzeba uciekać z pracy :p

Uciekaj gdzie pieprz rośnie!

reklama
U mnie albo poranne mdłości się zaczynają, albo odreagowuję stres. Jak by nie patrzeć, nieprzyjemnie.
Wczoraj miałam na wozie żula, mnie olewał kompletnie, służby najpierw ignorował potem się na nich rzucał. Spędziłam godzinę w zimnym wozie, bo może jak zmarznie to sam wyjdzie a po godzinie zabrała go w końcu policja. Trzeba uciekać z pracy :p
O koniecznie uciekaj nie ma na co czekać. U mnie pojawia się niestety bezsenność i mam mocno wydzielony wech. Z tego faktu, że jestem alergiczne ciężko to przechodzę dobrze że inhalacje nacl są dozwolone hehe [emoji39] jadę zaraz na bete [emoji173]

Powodzenia w tych początkowych tygodniach dziewczyny. Ja swoje strasznie wspominam w tej ciąży. Oby mdłości dały Wam żyć [emoji173]️
@MalaMi24 powodzenia na becie! Niech rośnie!

Powodzenia w tych początkowych tygodniach dziewczyny. Ja swoje strasznie wspominam w tej ciąży. Oby mdłości dały Wam żyć [emoji173]️
@MalaMi24 powodzenia na becie! Niech rośnie!
Dziękuję z całego serca! Dziś się przestraszyłem bo w laboratorium mi powiedziała że progesteron o wartości 13,900 jest mały.. a ja na to że robiony był dzień przed miesiączka. To powiedziała, że spokojnie bo młodziutka ciąża. Więc i betę zrobiłam dzisiaj i progesteron bo mnie nastraszyla[emoji28]

Idę dzisiaj do lekarza, na szczęście ma wolny termin i zobaczymy co dalej. W pracy za chwilę nie będą mogli na mnie patrzeć za tę chodzenie w kratkę
Ja mam nadzieję, że dostanę w czwartek. A mam do Was pytanie jak teraz mam l4 chorobowe i wystawi mi np w czwartek p4 ciążowe to dostanę zamiast 100% podczas l4 to 80%? Czy coś źle poczytałam?

Cala noc bolal mnie brzuch. Troche przeszlo, ale nadal czuje :/. Oby sie nic nie dzialo wizyta w sobote... Zaraz biore sie za prasowanie i pakowanie torby. Nie mam mocy

Dziewczyny, bo wiele z Was mówiło, że zamawiało przez internet rzeczy dla matki po porodzie - postawiłyście na aptekę czy jakiś sklep na Allegro? Bo już nie pamiętam gdzie to wszystko się kupuje - podpowiedzcie.

reklama
Czesc i czołem [emoji257]
Pierwszy trymestr nie byl dla mnie taki zly bo tylko kilka razy zdarzylo mi sie wymiotować i jedynie mdlosci miałam...
A ostatnio dzien w dzien mnie mdli i wymioty i do tego bol glowy...[emoji849]
Dziewczyny, bo wiele z Was mówiło, że zamawiało przez internet rzeczy dla matki po porodzie - postawiłyście na aptekę czy jakiś sklep na Allegro? Bo już nie pamiętam gdzie to wszystko się kupuje - podpowiedzcie.
Ja rzeczy do torby do szpitala i do domu dla mnie i malej zamawiam z gemini[emoji6]

Ostatnia edycja:
Do góry