reklama
W ogóle jak zadzwoniłam do mojego gina zapytać o ten Norprolac to tak było miło usłyszeć, że sam lekarz się cieszy, że nam się w końcu udało. No bezcenne.
Moja tez sie cieszyla, a ja musialam ja zmienic. :/ Po wizycie w szpitalu kiedy zobaczylam na czym to wszystko w tym chorym swiecie polega. Nikt do mnie nie podszedl przez 5 dni, bo nie mialam lelarza prowadzacego ze szpitala. Kasa kasa kasa wiec teraz chodze do pani z dolarami zamiast oczu ktora przyjmuje w szpitalu, niestety moge sie tam jeszcze znalezc i chce zeby sie mna ktos zajal.. :/
justjestem
Moderatorka
U nas dopiero będzie 4+6 to będzie pewnie bardzo malutka kropeczka.
Ooo tak szybko wizyta? [emoji4] na pewno bedzie pecherzyk [emoji4]
Zapraszam, jest ich az 16 wiec dla kazdego wystarczy [emoji23]
Kati sa bardzo przyjazne, nie zrobia krzywdy aczkowiek Marceli ma takie zrywy, ze sam sobie boxy otwiera, oczy dookoła glowy zawsze i wszedzie [emoji23]
1
174974
Gość
A ja chodzę na NFZ.Moja tez sie cieszyla, a ja musialam ja zmienic. :/ Po wizycie w szpitalu kiedy zobaczylam na czym to wszystko w tym chorym swiecie polega. Nikt do mnie nie podszedl przez 5 dni, bo nie mialam lelarza prowadzacego ze szpitala. Kasa kasa kasa wiec teraz chodze do pani z dolarami zamiast oczu ktora przyjmuje w szpitalu, niestety moge sie tam jeszcze znalezc i chce zeby sie mna ktos zajal.. :/
Jak masz dostęp polecam ziołomiód z czarnego bzu [emoji7] mnie nie raz w ciąży uratowałMnie zlapalo gardlo i kaszel :/ no jedno przechodzi, drugie sie zaczyna wrr
A ja chodzę na NFZ.
Ja na nfz ze wzgledu na darmowe badania i prywatnie. Na nfz sa 3 usg przez cala ciaze
Ja się trochę koni boję [emoji33]Ooo tak szybko wizyta? [emoji4] na pewno bedzie pecherzyk [emoji4]
Kati sa bardzo przyjazne, nie zrobia krzywdy aczkowiek Marceli ma takie zrywy, ze sam sobie boxy otwiera, oczy dookoła glowy zawsze i wszedzie [emoji23]
Tzn wiem że koń celowo człowiekowi krzywdy nie zrobi ale chyba mam tą niepewność przez ich spore gabaryty
1
174974
Gość
To nawet nie było celowo, bo ja zarejestrowałam się zaraz jak otrzymałam wyniki hormonów w 21dc jeszcze wtedy nie wiedziałam o ciąży. Domyślałam się po wyniku progesteronu i estradiolu ale mówię sobie, pewnie się wkręcam no a główny cel wizyty to ta moja prolaktyna, która była wysoka a teraz już w normie. W sumie jestem po pozamacicznej więc tak szybka wizyta jak najbardziej trafna, bo w razie jakby było coś nie tak to można działać szybciej, farmakologicznie. Bo moja ciąża pozamaciczna zakończyła się w 10tc pękniętym jajowodem i krwotokiem wewnętrznym.Ooo tak szybko wizyta? [emoji4] na pewno bedzie pecherzyk [emoji4]
aga6
Fanka BB :)
U nas dopiero będzie 4+6 to będzie pewnie bardzo malutka kropeczka.
A jesteś pewna ze 4+6? Wiesz kiedy owulacje miałaś? Może jest późniejszy tc i zobaczysz zarodek?
Ja jakos w 5+3 zobaczyłam 1 mm mojego synalka
reklama
justjestem
Moderatorka
Moj lekarz od pierwszej ciazy smial sie jak sie pomyli z plcia to przemaluje mi osobiscie pokoik [emoji23]
Liczba zalezy na jaki szpital trafisz i obys trafila jak najlepiej, bo ciaza i porod to taki niesamowity czas, a jakis burak czy niekompetentna położna może to wszystko odwrócić o 180 stopni.
Liczba zalezy na jaki szpital trafisz i obys trafila jak najlepiej, bo ciaza i porod to taki niesamowity czas, a jakis burak czy niekompetentna położna może to wszystko odwrócić o 180 stopni.