reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
W ogóle jak zadzwoniłam do mojego gina zapytać o ten Norprolac to tak było miło usłyszeć, że sam lekarz się cieszy, że nam się w końcu udało. No bezcenne. :D

Moja tez sie cieszyla, a ja musialam ja zmienic. :/ Po wizycie w szpitalu kiedy zobaczylam na czym to wszystko w tym chorym swiecie polega. Nikt do mnie nie podszedl przez 5 dni, bo nie mialam lelarza prowadzacego ze szpitala. Kasa kasa kasa wiec teraz chodze do pani z dolarami zamiast oczu ktora przyjmuje w szpitalu, niestety moge sie tam jeszcze znalezc i chce zeby sie mna ktos zajal.. :/

U nas dopiero będzie 4+6 to będzie pewnie bardzo malutka kropeczka. :)

Ooo tak szybko wizyta? [emoji4] na pewno bedzie pecherzyk [emoji4]
Zapraszam, jest ich az 16 wiec dla kazdego wystarczy [emoji23]

Kati sa bardzo przyjazne, nie zrobia krzywdy aczkowiek Marceli ma takie zrywy, ze sam sobie boxy otwiera, oczy dookoła glowy zawsze i wszedzie [emoji23]

Moja tez sie cieszyla, a ja musialam ja zmienic. :/ Po wizycie w szpitalu kiedy zobaczylam na czym to wszystko w tym chorym swiecie polega. Nikt do mnie nie podszedl przez 5 dni, bo nie mialam lelarza prowadzacego ze szpitala. Kasa kasa kasa wiec teraz chodze do pani z dolarami zamiast oczu ktora przyjmuje w szpitalu, niestety moge sie tam jeszcze znalezc i chce zeby sie mna ktos zajal.. :/
A ja chodzę na NFZ. :D

Kati sa bardzo przyjazne, nie zrobia krzywdy aczkowiek Marceli ma takie zrywy, ze sam sobie boxy otwiera, oczy dookoła glowy zawsze i wszedzie [emoji23]
Ja się trochę koni boję [emoji33]
Tzn wiem że koń celowo człowiekowi krzywdy nie zrobi ale chyba mam tą niepewność przez ich spore gabaryty

To nawet nie było celowo, bo ja zarejestrowałam się zaraz jak otrzymałam wyniki hormonów w 21dc jeszcze wtedy nie wiedziałam o ciąży. ;) Domyślałam się po wyniku progesteronu i estradiolu ale mówię sobie, pewnie się wkręcam no a główny cel wizyty to ta moja prolaktyna, która była wysoka a teraz już w normie. W sumie jestem po pozamacicznej więc tak szybka wizyta jak najbardziej trafna, bo w razie jakby było coś nie tak to można działać szybciej, farmakologicznie. Bo moja ciąża pozamaciczna zakończyła się w 10tc pękniętym jajowodem i krwotokiem wewnętrznym.

reklama
Moj lekarz od pierwszej ciazy smial sie jak sie pomyli z plcia to przemaluje mi osobiscie pokoik [emoji23]

Liczba zalezy na jaki szpital trafisz i obys trafila jak najlepiej, bo ciaza i porod to taki niesamowity czas, a jakis burak czy niekompetentna położna może to wszystko odwrócić o 180 stopni.

Do góry