reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja za 3 miesiace zakladam wkladke hormonalna i @ miec nie bede.
Kati dbaj o siebie, czas szybko zleci i wrócisz do starań
Oj my po porodzie też musimy wybrać jakaś metode antykoncepcji, ale nie mam pojęcia jaką bo nigdy nie uzywalismy żadnej [emoji28]
Ale 3 dzieci nam wystarczy [emoji7]

reklama
Paulina gratuluję i oby tak dalej. Masz jakąś fotkę synka?
Mam :) zawsze mi drukuje kilka i tak jestem wpatrzona jak w obrazek :p
IMG_20190222_081631532.jpeg
IMG_20190222_081650251.jpeg

Paulinka gratulacje synka :)
Ja wlasnie chce spirale ponieważ nie będę miala @ i to mnie przekonalo.
Dziewczyny ile kupek powinno robić dziecko kp ? Moj zrobil 2 w nocy i 2 rano i już fisiuje że mało.

Paulinka gratulacje synka :)
Ja wlasnie chce spirale ponieważ nie będę miala @ i to mnie przekonalo.
Dziewczyny ile kupek powinno robić dziecko kp ? Moj zrobil 2 w nocy i 2 rano i już fisiuje że mało.
Roznie... Zalezy id dziecka. Dziecko kp moze nie robic nawet 7 dni, pod warunkiem, ze puszcza bąki :) Pola jako noworodek robiła tak 2-3 dziennie, a teraz mając 2 miesiace robi jiz tylko co 3-4 dni :)

Bo ja oszaleje. Teraz panikuje dużo bardziej niż przy 1. A czy to normalne że on jest troszkę czerwony ? Rączki ma ładne już, a buźke troszke czerwona i czasami jakby żółtą? Żóltaczke miał tylko fizjologiczną i nie bylo potrzeby naświetlania.

reklama
Bo ja oszaleje. Teraz panikuje dużo bardziej niż przy 1. A czy to normalne że on jest troszkę czerwony ? Rączki ma ładne już, a buźke troszke czerwona i czasami jakby żółtą? Żóltaczke miał tylko fizjologiczną i nie bylo potrzeby naświetlania.
Maja tez chyba taka była na początku.
Tu jak miała kilka dni. Już w domu
IMG_20180804_200544_212.jpeg

Do góry