Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To się spiesz teraz w każdej chwili już może się zacząć wiem co mówię [emoji23]
ale marcoweczki szaleja ale donoszone rodza sie?
Wszystko okej na ta chwilę,jest piękna i robi się tlusciutka mogło być roznie, na szczęście ominęło ja większość przypadłości wcześniaków. Urodzila się 1500g więc już sporo przybrała.To 31 i tak dobrze :* z malutką wszystko ok? niech je i rośnie [emoji3590] u nas w mieście chłopiec z 25tc teraz ani śladu wczesniactwa [emoji7] Moja Majusia z 35/36 tc jak się urodziła miała 2450, a jak wychodziłyśmy ze szpitala 2280. Więc Twoja To juz klocuszek się robi [emoji3590][emoji7]
Wszystko okej na ta chwilę,jest piękna i robi się tlusciutka mogło być roznie, na szczęście ominęło ja większość przypadłości wcześniaków. Urodzila się 1500g więc już sporo przybrała.
37tc to juz praktycznie donoszone cale szczescie. na forum belly jedna urodzila w 33tc 2400g i tez wszystko superNo, nie. Donoszone chyba jest tylko jedno. Ale większość z 37tc więc już prawie.
I jak w domku? Rodzenstwo szczesliwe??Widzę teraz bedzie u nas gorący okres
My od wczoraj w domku, szwy bola i z utęsknieniem czekam na piatek