reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej dziewczyny, ja miałam 10 dniowy pobyt w Polsce dlatego mnie dłużej nie było. Już jestem w domu i będę się zabierać za ostatnią część wyprawki mimo że jeszcze 2 miesiące.
Czekam na wieści z wizyt dzisiejszych. Powodzenia!

Misty gratuluję synka! Oby nim pozostał do porodu.

Irena jak ja wyczerpuje twojej ciąży [emoji7]

Nawet nie wiedziałam, że Gosia odeszła. Nie zaglądam już na staraczki bo nie mam czasu. Szkoda, że ciągle nie udaje im się. Oby jednak wkrótce los się uśmiechnął i zaszła w ciaze.

U mnie spokojnie. Julia bardzo się rozpycha, jak Filip Malinki [emoji6] ale puki jest zdrowa niech się kręci [emoji6] ja aktualnie między wizytami, czekam na kolejną dopiero 7 marca mam.

reklama
Moja ma 2 lata i boję się że nie usiedzi w miejscu ani przez chwilę a to badanie trochę trwa. Chciałabym żeby popatrzyła z zainteresowaniem ale boję się że tylko może przeszkadzać. Jak nie będzie z kim jej zostawić to pewnie ją weźmiemy. Twój synek ile miał?

Ja już po wizycie. Wszystko jest ok (oprócz bakterii w moczu w posiewie. Dostałam antybiotyk). Synek dalej pozostaje synkiem. Mąż bardzo się cieszy :) Lekarka niby przekonana była, ale chyba jeszcze poczekam do połówkowych z wyprawką :)
3,5 roku miał :) bo między moimi miłościami jest dokładnie 4 lata i 8 dni różnicy :)

@IrenaX @Maliina dzięki za pamięć! I nas wszystko ok, rosniemy, mała ma duŻy apetyt i waży już 2800g :)
@KatiNails urodzilam w 31tc bo wody mi odeszły tak bez powodu.
To 31 i tak dobrze :* z malutką wszystko ok? :) niech je i rośnie [emoji3590] u nas w mieście chłopiec z 25tc teraz ani śladu wczesniactwa [emoji7] Moja Majusia z 35/36 tc jak się urodziła miała 2450, a jak wychodziłyśmy ze szpitala 2280. Więc Twoja To juz klocuszek się robi [emoji3590][emoji7]

z tym wczesniactwem to roznie. u mnie chrzesniak urodzil sie w 35tc i niby sladow nie bylo wszystko ok a sie okazalo ze ma wade wzroku +6 a on wlasnie po urodzeniu oczu nie mogl otworzyc mial strasznie wwrazliwe na swiatlo i czekalismy miesiac az pokaze swoje male slepka.

z tym wczesniactwem to roznie. u mnie chrzesniak urodzil sie w 35tc i niby sladow nie bylo wszystko ok a sie okazalo ze ma wade wzroku +6 a on wlasnie po urodzeniu oczu nie mogl otworzyc mial strasznie wwrazliwe na swiatlo i czekalismy miesiac az pokaze swoje male slepka.
Tak, to nie ma zasady. Każdy organizm inaczej. Tutaj Szczepanek cofnęła się retinopatia. A z 25tc. A córka sąsiadki okularki i niestety retinopatia się nie cofnęła, a ona z 32 tc.

Zaczynamy 35t. Juz coraz blizej, a samopoczucie coraz gorsze. Ubranka wyprane, czekaja na prasowanie, wozek wczoraj przywiozlam z nosidlem, jeszcze tylko lozeczko no i to malowanie :/

U mnie dziś 36+0!
Zamówiłam już TENS, za chwilę domówię ostatnie potrzebne rzeczy i będzie można już spokojnie czekać. Moje torby spakowane już od jakichś 3 tygodni.

reklama
Na naszych marcówkach już ok. 8 dzieciaczków jest na świecie! Spieszą się młodziaki a tu jeszcze ponad tydzień do marca! :)

Do góry