reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Przy malowaniu ścian musze sie ewakuowac? Czy teraz sa jakies nietoksyczne, bo nie mam gdzie sie podziac. Mamy zamiar po jednym pokoju malowac, a ja bede siedziala w drugim. Jak myslicie ?
Moj tz teraz malowal i ja wolalam przy tym nie byc ale wiem ze mozna [emoji6]
Mi po prostu zapach przeszkadzal by bo zawsze od razu glowa mnie boli [emoji53]

reklama
Kukam na liste to jeszcze czekamy na porody: @raz_dwa_trzy, @Fanka Kadry z tego co kojarze urodzila przed 30tc?? Ciekawe jak sie czuja bo tez zniknela, następnie @aga6, @nata$za88, @Sliim i @agrafka07.

Ciekawe te co u @Baffi26.
Jeszcze ja się przypomnę, chociaż nie wiem czy mnie w ogóle pamiętacie [emoji14]
Też prosiłam Gosię jak tylko wątek powstał żeby mnie dodała, ale nie widzę się w tabelce.
U mnie dziś 28+5 i jutro idę na wizytę więc dowiem się co i jak :)

Czytam was na bieżąco i nie mogę uwierzyć, że tylu z nas już się udało i jesteśmy tak blisko tulenia maluchów [emoji173]

Jeszcze ja się przypomnę, chociaż nie wiem czy mnie w ogóle pamiętacie [emoji14]
Też prosiłam Gosię jak tylko wątek powstał żeby mnie dodała, ale nie widzę się w tabelce.
U mnie dziś 28+5 i jutro idę na wizytę więc dowiem się co i jak :)

Czytam was na bieżąco i nie mogę uwierzyć, że tylu z nas już się udało i jesteśmy tak blisko tulenia maluchów [emoji173]
Tak tak ja tylko wymienialam dziewczyny ktore sa przede mna.. Patrze jak sie lista skraca i kiedy czas na mnie. Ty jak dobrze pamietam jestes majowa :)

Ja juz rozmawiałam z @aniaslu sprawdzi nam wątek i bede probowala was dodać jak mi odpowie ze juz jest taka możliwość.

Tak tak ja tylko wymienialam dziewczyny ktore sa przede mna.. Patrze jak sie lista skraca i kiedy czas na mnie. Ty jak dobrze pamietam jestes majowa :)

Ja juz rozmawiałam z @aniaslu sprawdzi nam wątek i bede probowala was dodać jak mi odpowie ze juz jest taka możliwość.
Tak jest :) jestem jakoś 2 tygodnie po Tobie :D na 8 maja termin, ale mam nadzieję że wylezie szybciej bo już mam dość [emoji23] Jeszcze problem z przepukliną i na 99% rozejście spojenia więc głównie leżę. A jak nie leżę to szybko się kładę bo mega mi twardnieje brzuch, nie do opanowania to jest

Tak jest :) jestem jakoś 2 tygodnie po Tobie :D na 8 maja termin, ale mam nadzieję że wylezie szybciej bo już mam dość [emoji23] Jeszcze problem z przepukliną i na 99% rozejście spojenia więc głównie leżę. A jak nie leżę to szybko się kładę bo mega mi twardnieje brzuch, nie do opanowania to jest
Jak ja Cie doskonale rozumiem ze spojeniem :( tez juz bym chciala jak najszybciej bo hoduje pulpeta w swoim brzuchu i juz mi tak ciezko.

Cześć Dziewczyny :) może jeszcze pamiętacie mnie ? :) weszłam do Was, bo jestem ciekawa co u @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry, @Ann89, @Ann_ i innych ;) ale widze, ze już niektóre z Was urodzily❤️ Sama przez chwile byłam lutowka, lada chwila tez bym rodziła... bardzo Wam wszystkim kibicuje i gorąco ściskam❤️ Odwiedzajcie nas na wątku staraczkowych 2018/2019 ! ❤️
P.S właśnie przydałoby się zaktualizować liste, ale to mogła tylko @Migdalove?

A dlaczego córki nie weźmiecie na połowkowe? Mój syn był i bardzo się cieszył. To usg jest przez powłoki brzuszne. Miał możliwość podejrzeć dzidziusia, sam rozpoznał brzuszek, główkę, ze dzidzius leży w brzuszku. I miał okazję usłyszeć, że będzie siostra tak mu się marzyło :)
Moja ma 2 lata i boję się że nie usiedzi w miejscu ani przez chwilę a to badanie trochę trwa. Chciałabym żeby popatrzyła z zainteresowaniem ale boję się że tylko może przeszkadzać. Jak nie będzie z kim jej zostawić to pewnie ją weźmiemy. Twój synek ile miał?

Ja już po wizycie. Wszystko jest ok (oprócz bakterii w moczu w posiewie. Dostałam antybiotyk). Synek dalej pozostaje synkiem. Mąż bardzo się cieszy :) Lekarka niby przekonana była, ale chyba jeszcze poczekam do połówkowych z wyprawką :)

Cześć Dziewczyny :) może jeszcze pamiętacie mnie ? :) weszłam do Was, bo jestem ciekawa co u @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry, @Ann89, @Ann_ i innych ;) ale widze, ze już niektóre z Was urodzily❤️ Sama przez chwile byłam lutowka, lada chwila tez bym rodziła... bardzo Wam wszystkim kibicuje i gorąco ściskam❤️ Odwiedzajcie nas na wątku staraczkowych 2018/2019 ! ❤️
P.S właśnie przydałoby się zaktualizować liste, ale to mogła tylko @Migdalove?
na staraczkach aktualizowac moze liste @martoosia04. tutaj czekamy na odpowiedz @aniaslu

reklama
Do góry