reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Przy malowaniu ścian musze sie ewakuowac? Czy teraz sa jakies nietoksyczne, bo nie mam gdzie sie podziac. Mamy zamiar po jednym pokoju malowac, a ja bede siedziala w drugim. Jak myslicie ?
Moj tz teraz malowal i ja wolalam przy tym nie byc ale wiem ze mozna [emoji6]
Mi po prostu zapach przeszkadzal by bo zawsze od razu glowa mnie boli [emoji53]

reklama
Kukam na liste to jeszcze czekamy na porody: @raz_dwa_trzy, @Fanka Kadry z tego co kojarze urodzila przed 30tc?? Ciekawe jak sie czuja bo tez zniknela, następnie @aga6, @nata$za88, @Sliim i @agrafka07.

Ciekawe te co u @Baffi26.
Jeszcze ja się przypomnę, chociaż nie wiem czy mnie w ogóle pamiętacie [emoji14]
Też prosiłam Gosię jak tylko wątek powstał żeby mnie dodała, ale nie widzę się w tabelce.
U mnie dziś 28+5 i jutro idę na wizytę więc dowiem się co i jak :)

Czytam was na bieżąco i nie mogę uwierzyć, że tylu z nas już się udało i jesteśmy tak blisko tulenia maluchów [emoji173]

Jeszcze ja się przypomnę, chociaż nie wiem czy mnie w ogóle pamiętacie [emoji14]
Też prosiłam Gosię jak tylko wątek powstał żeby mnie dodała, ale nie widzę się w tabelce.
U mnie dziś 28+5 i jutro idę na wizytę więc dowiem się co i jak :)

Czytam was na bieżąco i nie mogę uwierzyć, że tylu z nas już się udało i jesteśmy tak blisko tulenia maluchów [emoji173]
Tak tak ja tylko wymienialam dziewczyny ktore sa przede mna.. Patrze jak sie lista skraca i kiedy czas na mnie. Ty jak dobrze pamietam jestes majowa :)

Ja juz rozmawiałam z @aniaslu sprawdzi nam wątek i bede probowala was dodać jak mi odpowie ze juz jest taka możliwość.

Tak tak ja tylko wymienialam dziewczyny ktore sa przede mna.. Patrze jak sie lista skraca i kiedy czas na mnie. Ty jak dobrze pamietam jestes majowa :)

Ja juz rozmawiałam z @aniaslu sprawdzi nam wątek i bede probowala was dodać jak mi odpowie ze juz jest taka możliwość.
Tak jest :) jestem jakoś 2 tygodnie po Tobie :D na 8 maja termin, ale mam nadzieję że wylezie szybciej bo już mam dość [emoji23] Jeszcze problem z przepukliną i na 99% rozejście spojenia więc głównie leżę. A jak nie leżę to szybko się kładę bo mega mi twardnieje brzuch, nie do opanowania to jest

Tak jest :) jestem jakoś 2 tygodnie po Tobie :D na 8 maja termin, ale mam nadzieję że wylezie szybciej bo już mam dość [emoji23] Jeszcze problem z przepukliną i na 99% rozejście spojenia więc głównie leżę. A jak nie leżę to szybko się kładę bo mega mi twardnieje brzuch, nie do opanowania to jest
Jak ja Cie doskonale rozumiem ze spojeniem :( tez juz bym chciala jak najszybciej bo hoduje pulpeta w swoim brzuchu i juz mi tak ciezko.

Cześć Dziewczyny :) może jeszcze pamiętacie mnie ? :) weszłam do Was, bo jestem ciekawa co u @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry, @Ann89, @Ann_ i innych ;) ale widze, ze już niektóre z Was urodzily❤️ Sama przez chwile byłam lutowka, lada chwila tez bym rodziła... bardzo Wam wszystkim kibicuje i gorąco ściskam❤️ Odwiedzajcie nas na wątku staraczkowych 2018/2019 ! ❤️
P.S właśnie przydałoby się zaktualizować liste, ale to mogła tylko @Migdalove?

A dlaczego córki nie weźmiecie na połowkowe? Mój syn był i bardzo się cieszył. To usg jest przez powłoki brzuszne. Miał możliwość podejrzeć dzidziusia, sam rozpoznał brzuszek, główkę, ze dzidzius leży w brzuszku. I miał okazję usłyszeć, że będzie siostra tak mu się marzyło :)
Moja ma 2 lata i boję się że nie usiedzi w miejscu ani przez chwilę a to badanie trochę trwa. Chciałabym żeby popatrzyła z zainteresowaniem ale boję się że tylko może przeszkadzać. Jak nie będzie z kim jej zostawić to pewnie ją weźmiemy. Twój synek ile miał?

Ja już po wizycie. Wszystko jest ok (oprócz bakterii w moczu w posiewie. Dostałam antybiotyk). Synek dalej pozostaje synkiem. Mąż bardzo się cieszy :) Lekarka niby przekonana była, ale chyba jeszcze poczekam do połówkowych z wyprawką :)

Cześć Dziewczyny :) może jeszcze pamiętacie mnie ? :) weszłam do Was, bo jestem ciekawa co u @ForgetMeeNot, @Fanka Kadry, @Ann89, @Ann_ i innych ;) ale widze, ze już niektóre z Was urodzily❤️ Sama przez chwile byłam lutowka, lada chwila tez bym rodziła... bardzo Wam wszystkim kibicuje i gorąco ściskam❤️ Odwiedzajcie nas na wątku staraczkowych 2018/2019 ! ❤️
P.S właśnie przydałoby się zaktualizować liste, ale to mogła tylko @Migdalove?
na staraczkach aktualizowac moze liste @martoosia04. tutaj czekamy na odpowiedz @aniaslu

reklama
Do góry