reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Liczba a jak ten fotelik? Ciężki? Rozważam który model Cybexa kupić. Bo niby Aton 5 ma 4,8kg, a Aton M i-size 4,2kg

reklama
Mozesz sobie Wiktorka robic takie irygacje jak ciezko ci siadac.
Przyda sie strzykawka i nabierasz te tantum rosa i polewasz sobie az przyniesie ulge.
Wam na podwozie zakladali szwy zdejmowalne?

Liczba a jak ten fotelik? Ciężki? Rozważam który model Cybexa kupić. Bo niby Aton 5 ma 4,8kg, a Aton M i-size 4,2kg

Ciezki. Ale w porownaniu z tamtym to juz prawie tej roznicy nie czuc. Roznia sie cena wiec wszystko zalezy od portfela.
Mysle, ze bedzie wygodny. No i chyba do tego aton m mozna kupic baze która bedzie na nastepny fotelik a w 5 nie. (Nie mam pewnosci, ale chyba wlasnie chodzilo o te modele)
Mialam kupic avionaut wazy cos ponad 2 kg. Ale on ma tylko testy z baza. Na pasie wcale, a tak wlasnie chcialam mocowac fotelik wiec zrezygnowalam.

Mozesz sobie Wiktorka robic takie irygacje jak ciezko ci siadac.
Przyda sie strzykawka i nabierasz te tantum rosa i polewasz sobie az przyniesie ulge.
Wam na podwozie zakladali szwy zdejmowalne?

Ja dwa razy miałam szwy do ściągnięcia i mi ściągała je położna jak przyszła na któraś tam wizytę domową. Chyba to było ponad tydzień po porodzie.

Ciezki. Ale w porownaniu z tamtym to juz prawie tej roznicy nie czuc. Roznia sie cena wiec wszystko zalezy od portfela.
Mysle, ze bedzie wygodny. No i chyba do tego aton m mozna kupic baze która bedzie na nastepny fotelik a w 5 nie. (Nie mam pewnosci, ale chyba wlasnie chodzilo o te modele)
Mialam kupic avionaut wazy cos ponad 2 kg. Ale on ma tylko testy z baza. Na pasie wcale, a tak wlasnie chcialam mocowac fotelik wiec zrezygnowalam.
Ale jak np nie masz w aucie isofix to sa bazy ktore mozna zapinac pasem.

Ja dwa razy miałam szwy do ściągnięcia i mi ściągała je położna jak przyszła na któraś tam wizytę domową. Chyba to było ponad tydzień po porodzie.
Ojej.. Ja mialam raz porod i raz szwy i tylko rozpuszczalne. Jak mi w 3 dobie zaczely wypadac to myślałam ze peklam i musial mi M zagladac i badac co sie dzieje.

reklama
Do góry