reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

u mnie na prenatalnych padlo haslo chlopiec.. ale wiecie nie każa brac tego do serca.. a pozniej dopiero w22+2 sie pokazal mały a w 23+5 na polowkowych tylko potwierdzil widokiem armatki:p

tez nie lubie czekac. o ile wizyty u gina mam z rana tak prenatalne zawsze popoludniami i teraz tez mam na 16tą.

reklama
u mnie na prenatalnych padlo haslo chlopiec.. ale wiecie nie każa brac tego do serca.. a pozniej dopiero w22+2 sie pokazal mały a w 23+5 na polowkowych tylko potwierdzil widokiem armatki:p

tez nie lubie czekac. o ile wizyty u gina mam z rana tak prenatalne zawsze popoludniami i teraz tez mam na 16tą.
Kiedy masz? Ty juz trzecie to z górki :) Mi teraz przesunęli połówkowe o jeden dzień i mam wyjątkowo do południa więc dużo mniej czekania. Na prenatalnych też usłyszałam że chłopiec ale zobaczymy :)

Kiedy masz? Ty juz trzecie to z górki :) Mi teraz przesunęli połówkowe o jeden dzień i mam wyjątkowo do południa więc dużo mniej czekania. Na prenatalnych też usłyszałam że chłopiec ale zobaczymy :)
w piatek :) i juz bym chciala zeby dzis byl czwartek hehe

Wiesz co ja z jednej strony chciałabym być chociaż w jakiś sposób nakierowana na płeć. Ale z drugiej właśnie boję się tego że ta płeć w tak wczesnym stadium rozwoju dziecka może się w każdej chwili zmienić. I boję się że jeżeli nawet jutro powiedzieliby mi, że to dziewczynka, to po raz kolejny jak pójdę na połówkowe okaże się że to chłopiec. Już raz przez to przechodziłam i nie chce się po raz drugi rozczarować. Aczkolwiek moja niecierpliwość naprawdę sięga zenitu.

bo to podgladanie maluszkow to najfajniejsze co nas spotyka.
licze bardzo ze lekarz przelaczynam chwile na 3d i sprobuje buziaka pokazac. bede o tym mowic od wejscia. no i oby on wyliczyl mi ciut mniejsza wage to bedzie lepiej.

Wiesz co ja z jednej strony chciałabym być chociaż w jakiś sposób nakierowana na płeć. Ale z drugiej właśnie boję się tego że ta płeć w tak wczesnym stadium rozwoju dziecka może się w każdej chwili zmienić. I boję się że jeżeli nawet jutro powiedzieliby mi, że to dziewczynka, to po raz kolejny jak pójdę na połówkowe okaże się że to chłopiec. Już raz przez to przechodziłam i nie chce się po raz drugi rozczarować. Aczkolwiek moja niecierpliwość naprawdę sięga zenitu.
Rozumiem Cię. Mi w sumie płeć jest obojętna. Z kolei mąż chciałby synka. Jak coś to trochę będę się bała jego rozczarowania. Mówiłam mu od początku żeby się nie przywiązywał bo to za wcześnie. W poprzedniej ciąży w 12 tygodniu powiedziano nam że chłopiec. Tydzień później inny lekarz stwierdził dziewczynkę i tak już zostało. Nie ma reguły w sumie. Tobie życzę tej upragnionej córeczki, ale chyba na bardziej wiarygodne info trzeba poczekać do połówkowych.

reklama
Ja też za najbardziej wiarygodna płeć biorę ta z przewidywań połówkowych! Wcześniej to tylko przypuszczenia. Chłopcy nawet wcześniej sie nam nie pokazali wiec byliśmy zmuszeni czekać i tak do połówkowych badań.

Do góry