reklama
aga6
Fanka BB :)
My mamy jack russell terriera, zakochana w corce jest, miała pół roku jak urodzilam i super zareagowala na córkę ;-)Ze zwierzat mamy pieska malutkiego shih tzu. Taka mala wredotka dla obcych nie da sie dotknąć i ugryzie. Ale corki nigdy nawet w zabawie nie spróbowała dziabnac. Jestem ciekawa jak zareaguje na niemowle. Ogolnie jest strachliwa i boi sie innych zwierząt.
u mnie mąż się śmiał że jak bedzie kolejna dziewczynka to sie wyprowadza bo za duzo bab w jednym miejscu wiec tez szcześliwy ze synek ;-) juz szukal piłek, bramek i korkowCo do płci fajnie jakby byla druga corka ale M chce syna wiadomo
Dzien dobry dziewczyny widze, ze byla rozmowa na temat szczepien. Wiecie co, nie rozumiem tych ktorzy nie szczepia na nic, lecz wiem tez, ze nigdy nie bede korzytala z tych milion w jednym. Mam 3 znajomych u ktorych skonczylo sie to tragicznie w skutkach, na poczatku bylam sceptycznie nastawiona czy to aby przez to studiowalam biologie i zaczelam sie tym troche interesowac, utwierdzilo mnie w tym przekonaniu to jak poszlam z moim malym psem na szczepienie, chcialam wlasnie jeden zastrzyk i spokoj,zeby nie latac. A weterynarz do mnie mowi tak, niech pani przyjdzie 3 razy chyba nie chce Pani zeby ten rasowy pies zdechl po tym 5w1. :O nie wszystko co dopuszczone do rynku jest takie wspaniale niestety, no i czuje zlosc ze wgl jest do tego dostep.
justjestem
Moderatorka
Kati prorocze sny [emoji173]️
A Malutka jaka cudna [emoji7][emoji7][emoji7] jak ma na imie?
Moja intuicja chyba do konca sie nie rozwinela bo zawsze jak mi sie cos wydaje to jest na odwrot [emoji23] jak wydawalo mi sie na studiach ze na luzie zdam egzamin to go oblewalam, jak wydawalo mi sie ze obleje prawo jazdy to zdalam, jak wydawalo mi sie ze bedzie corka jest syn, cos naturze poszlo nie tak z ta moja intuicja [emoji23][emoji23]
Moja intuicja chyba do konca sie nie rozwinela bo zawsze jak mi sie cos wydaje to jest na odwrot [emoji23] jak wydawalo mi sie na studiach ze na luzie zdam egzamin to go oblewalam, jak wydawalo mi sie ze obleje prawo jazdy to zdalam, jak wydawalo mi sie ze bedzie corka jest syn, cos naturze poszlo nie tak z ta moja intuicja [emoji23][emoji23]
piekny bobas i cyc tez ;DTeraz akurat śpi na cycu [emoji23]Zobacz załącznik 900838
Hehe [emoji23] ale wiesz żeby przeczucie na opak rozumieć [emoji23]Kati prorocze sny [emoji173]️
Maja
1
174974
Gość
Jejku jak ja się doczekać nie mogę maja. [emoji7] Masz prześliczną córeczkę! [emoji813] Nam się marzy córka, ale najważniejsze aby było dzieciątko zdrowe.Teraz akurat śpi na cycu [emoji23]Zobacz załącznik 900838
Dagaa11
Fanka BB :)
Cześć dziewczynki :* jakie plany na niedziele? Ja odespałam troche wczorajszą noc, kregoslup juz niezle daje mi popalic, wstaje na siku po 4 razy w nocy, młoda budzi mnie kopaniem... Nie ma lekko [emoji14]
My po obiedzie idziemy na jakąś kawe stanęłam rano goła przed lustrem i przeraziłam sie, jak wielki mam już brzuch :O pozniej zrobie jakies zdjecie i wam wrzuce :*
My po obiedzie idziemy na jakąś kawe stanęłam rano goła przed lustrem i przeraziłam sie, jak wielki mam już brzuch :O pozniej zrobie jakies zdjecie i wam wrzuce :*
reklama
Łapki jak patyczki [emoji173]️My narazie mamy tylko tego malucha Klare haha