reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Cześć dziewczynki :* jakie plany na niedziele? Ja odespałam troche wczorajszą noc, kregoslup juz niezle daje mi popalic, wstaje na siku po 4 razy w nocy, młoda budzi mnie kopaniem... Nie ma lekko [emoji14]
My po obiedzie idziemy na jakąś kawe :D stanęłam rano goła przed lustrem i przeraziłam sie, jak wielki mam już brzuch :O pozniej zrobie jakies zdjecie i wam wrzuce :*
My pewnie dzisiaj pójdziemy na jakiś spacer bo w sumie tak to w domu pracowicie, mąż ogarnia ściany, jeszcze chce przy aucie pogrzebać a tylko dzisiaj ma wolne. Kuuurcze już za 3 dni wizyta! [emoji813]

reklama
Jejku jak ja się doczekać nie mogę maja. [emoji7] Masz prześliczną córeczkę! [emoji813] Nam się marzy córka, ale najważniejsze aby było dzieciątko zdrowe. :)
Oj tak nawet jak się okaże że chłopak będziesz kochała równie mocno [emoji173]️[emoji7]
Ale trzymam kciuki za tą dziewczynkę [emoji7]

Jestem ciekawa czy to juz mozliwe na poczatku 14 tygodnia poznac plec. Dla mnie to wszystko nowosc, wiec nawet nie wiem kiedy

Sfinksy też piękne koty [emoji173]️
Ja kocham wszystkie niezależnie od rasy [emoji7]
Mi to było obojętne jaka płeć będzie. Ale jak po synu zachlysnelam się tymi różowymi perełkami, sukienusiami, opaseczkami to stwordzam że chłopca się tak nie wystroi jak dziewczynki [emoji7][emoji23]
Wiadomo że co by się nie urodziło będziesz kochac tak samo przecież. Ale w dziewczynce jakoś więcej mam wrażenia jest tej delikatności :)
Kocham syna bardzo, tym bardziej że rok wychowywałam go sama i jesteśmy bardzo mocno że sobą związani. Ale przy córce która kocham równie mocno, zachlysnelam się tymi cudownosciami [emoji23]

No dziewczynce to legginsy sukienki spodnice bluzki tuniki swetry bluzy a chlopcu? Dresy/joggersy tshirt i bluza xD ewentualnie jeansy i koszula ale to juz raczej dziecku malo.wygodnie

reklama
Jestem ciekawa czy to juz mozliwe na poczatku 14 tygodnia poznac plec. Dla mnie to wszystko nowosc, wiec nawet nie wiem kiedy

Mi lekarz w 12 tc powiedzial ze widzi tu chlopczyka i tak zostalo [emoji4] zalezy jak sie maluszek ulozy.
Moj synek przez cala ciaze mial rozlozone nogi, do tego niespecjalnie mu sie chcialo ruszac i wiecie ze tak mu zostalo? Do tej pory, a ma dwa lata, spi z rozlozonymi nogami, najlepiej zeby jeszcze byly powyzej glowy [emoji23]

Do góry