reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

@Maliina ja sie za tydzien biore za pranie i prasowanie, bo widze ze u nas juz wiekszosc dziewczyn ma to za soba. Moze bede spokojniejsza. U mnie dzisiaj 32+5 :):)

reklama
@Maliina ja sie za tydzien biore za pranie i prasowanie, bo widze ze u nas juz wiekszosc dziewczyn ma to za soba. Moze bede spokojniejsza. U mnie dzisiaj 32+5 :):)
Ja jeszcze sie nie spieszę. Mam czas.. Nie ide za tłumem :p musze. Komode kupic wtedy będę prac i prasowac oraz ukladac. Mam nadzieje ze ta lovela w promocji w lidlu jest jeszcze bo zapomniałam kupić.

Ja jeszcze sie nie spieszę. Mam czas.. Nie ide za tłumem :p musze. Komode kupic wtedy będę prac i prasowac oraz ukladac. Mam nadzieje ze ta lovela w promocji w lidlu jest jeszcze bo zapomniałam kupić.

Mi po tym jak ta kolezanka urodzila nagle w 34 jakoś ruszyło, ze chce miec gotowe. Komody nie kupuje, bo nie mam miejsca wiec narazie dam sobie do woreczkow, a pozniej poukladam. Nie chce byc w takiej sytuacji, ze bede musiala malzowi tlumaczyc co ma przywiezc albo przyyotowac. Bo to jest nerwica i zawal murowany. :p

Malkina bo przy drugim inaczej się podchodzi chyba. Ja też na wszystko mam czas cały czas. Podczas gdy z córką wszystko było dopięte na tip top. Teraz częsci nawet nie prasuje.

Malkina bo przy drugim inaczej się podchodzi chyba. Ja też na wszystko mam czas cały czas. Podczas gdy z córką wszystko było dopięte na tip top. Teraz częsci nawet nie prasuje.
Ja z pierwszym dzieckiem tez sie nie spieszylam.. Nie wiem moze intuicja.. Teraz tez podchodzę na spokojnie. A tłumaczeniem mezowi sie nie przejmuje. Ja mu powiem co a jego problem by to znaleźć :)

Martoosia zawsze lepiej poczekac z plcia :) mi z nuba wszyscy na grupach pisali ze dziewczynka, po usg w 13 tyg. Na usg w 14 tyg tez mowili ze dziewczynka a w 16 tyg juz 100% 3 syn...

Moj mowi jaka płeć dopiero na połówkowych. Ja robilam nifty wiec wiedziałam na 100% już wcześniej.
Jestem wsciekla. Kupilam otulacz do fotelika i do mojego nie pasuje :( raczej nic nie da się zrobic mamy 5 punktowe pasy i niestety one są wszedzie połączone. No teudno bedzie mini śpiworek do wozka. Oby jeszcze bylo zimno :p

reklama
Do góry