Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Wyciszylo sie wlasnie po prysznicu. Tzn boli dalej ale mniej. Jestem jednak panikara !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam jednak kciuki żeby szybko ruszyło !Wyciszylo sie wlasnie po prysznicu. Tzn boli dalej ale mniej. Jestem jednak panikara !
Dziewczyny mam kątowe zagięcie kości krzyżowej (ogonowej) najprawdopodobniej po jakimś urazie z dzieciństwa, miałam mieć zabieg, ale ostatecznie go nie miałam ponieważ codziennie przyjeżdżały jakieś poważniejsze przypadki i tak leżałam tydzień aż z wkurzenia wypisałam się na własne żądanie teraz już mleko rozlane absolutnie nic nie zrobię i najprawdopodobniej będę miała zleconą CC dla bezpieczeństwa dziecka, jeden neurochirurg stwierdził, że można rodzić SN, drugi, że jego córka miała taką samą sytuację i kość pękła naszczescie dziecko całe i zdrowe a ona 6 tyg w bezruchu (nie wyobrażam sobie) zamierzam pokierować się do tego neurochirurga nr 2 wolę chyba CC niż martwić się czy dziecku albo mi coś się stanie przy SN tylko moje pytanie kiedy w ogóle taki temat podjąć z ginekologiem ? Wiem, że teraz jest jeszcze wcześnie, a nie chciałabym później obudzić się z ręką "w nocniku", że nie zdążyłam zaczęłam rodzić wcześniej czy cokolwiek innego...
Ból już mi zaczyna doskwierać na razie do wytrzymania, ale trochę się boje co będzie potem...
Wiesz, jak dałam to zdj na grupy skull/nub theory to stwierdziły ze za wcześnie na ocenę. Lekarz też nic nie mówił.Martoosia gratuluję udanej wizyt u. Fajnie że maluszek zdrowi rośnie. Nie było generacji płci?
Wiesz, jak dałam to zdj na grupy skull/nub theory to stwierdziły ze za wcześnie na ocenę. Lekarz też nic nie mówił.
Zobacz załącznik 941527
Muszę może tak zrobić lepiej wcześniej i ewentualnie zapisać się już do neurochirurga bo na NFZ na pewno terminy kosmos a po opinie nie zamierzam płacić 300 zł :/Mi sie wydaje, ze po co ryzykowac.. a z lekarzem porozmawiac juz zebys wiedziala jaka opinie ma na ten temat.
Ja mialam polamane kregi w ledzwiowym, mam nadzieje, ze to do porodu nie ma znaczenia (nawet sie nad tym nie zastanawialam) ale plecy bola mnie strasznie.