reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My pojechaliśmy na ip w nocy bo ruchy też były słavsze. Młody ma sie dibrze, a szyjki już nie ma, e rozwarcia też nie.

reklama
Jej.. Znajoma z innego forum pojechala do szpitala bo plamila wczoraj i niby ok wszystko a wieczorem wody jej odeszly. A 3.52 mala Pola na swiecie:) 34tc jakie to są cudy.. Te nasze dzieci juz takie duze i gotowe w razie czego.

Ja kazdego dnia dostaje zdjecia malucha z 29stycznia :) tez 34 tydzien.

No ja nie pamietam już jak bylo z córka. Pamietam tylko że mi czop odszedl i były skurcze. Teraz skurczy nie mam, ale brzuch boli i nospa nic nie pomogła. Także czekam
Mialam pod koniec bole jak na okres. Nospy raczej juz sie nie bierze pod koniec, bo to sie mija z celem, chyba ze masz wskazana przez lekarza. Trzymam kciuki:*

Mallina czas leci jak glupi !
Dagaa o widzisz mi położna mowiła, że jak boli to brać nospe i prysznic i jak nie działa to znaczy że to TO.
Ale moze faktycznie to niepotrzebne wyciszanie skurczy

reklama
Do góry