reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Wózek kupilam wcześniej bo chyba w 6 miesiacu, ale byla okazja kupowalam używany. Powiem szczerze, że i tak po porodzie musialam chlopa wysłać do sklepu bo mialam za mało 56. Co prawda młoda urodzila się duża, ale te rizmiarówki takie różne są

reklama
Ja zaczelam kupowac ubranka okolo 21 tygodnia. Second handy dla mnie sa najlepsze. Te nowe ubrania nawet tamtym nie dorownuja. Musialam rozlozyc koszty. Za samo allegro ostatnio 400zl... Wozek itp. jeszcze mi zostalo gemini na nastepny miesiac 200zl, lozeczko kupi babcia i mamy wszystko.

Ja dostalam ubranka od bratowej wczesniej. Jakos kolo 25tc zaczelam kupowac sama ale tak ze spokojem jeszcze dokupuje.. Musze kupic komode.. Wyprać wszystkie ciuszki i pieluszki.. Ogolnie mysle ze niebawem sie zabiorę za pranie, prasowanie i układanie.

mi pozostala ta komoda i tyle co brakuje mi klapek pod prysznic i jakies koszule ze 2. podklad ochronny na materac do lozeczka jeszcze musze kupic i ochraniacz na przewijak. i w zasadzie mam wszystko. materac do lozeczka dotrze w srode lub w czwartek takze dla dziecka mam wszystko bo jutro tez chyba dojdzie upragniona przesylka kokon, rozek i posciele :D nie moge sie doczekac.

Dziewczyny śpi któraś z Was z rogalem ciążowym boli już mnie kręgosłup i zastanawiam się czy rogal by tu rozwiązał sprawę

Dziewczyny śpi któraś z Was z rogalem ciążowym boli już mnie kręgosłup i zastanawiam się czy rogal by tu rozwiązał sprawę
Widziałam, że będzie w Lidlu za niecałe 60zł, chyba od 21 lutego. Mam zamiar kupić. Jeszcze trzy dni i wkraczam w 6 miesiąc i zaczyna mi się bardzo źle spać, w sensie nie mogę dobrać wygodnej pozycji [emoji21]

reklama
Ja z wyprawą czekałam do połówkowych, żeby też ostatecznie potwierdzić płeć. I w ciągu 2 tygodni dorobilam się wózka 2w1, fotelika, łóżeczka z materacem, przescieradelkami itd, wanienki i paki ubranek z olx [emoji3] ja sobie wcześniej w miarę możliwości odkladałam pieniądze na to, ale jednak za termin wyznaczyła sobie połówkowe [emoji6]

Do góry