Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Liczba prawda jest taka, że jakoś wyciągnąc te dzieci trzeba. Dasz rade i Ty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczba te ostatnie tygodnie są najgorsze. I mam nadzieje nie doczekac do 40 !
Corkę urodziłam 3 dni przed terminem.
Teraz umowiłam sie z lekarzem, że kilka dni po terminie ma mi wywołać poród.
Paulina my walczymy z wykończeniem, niestety mój pracuje co drugi tydzien od rana do nocy. A ja też teraz nie lubie zostawać z młodą sama. Mam ogromną nadzieje, że do wiosny już się uda zrealizować nasz plan.
Też bym się liczba wkurzała, dlatego my czekaliśmy z ciążą aż nie będę pewna, że wprowadzamy się na swoje bo nie chciałam właśnie u teściów w tym małym pokoiku we trójkę, ale powiem ci, że zawsze jest coś jak nie małe mieszkanie to umowa to znowu wydatki i tak w kółko dlatego drugi raz może bym tej decyzji nie odkładałaCiaza nie trwa 3 dni. Mieszkamy tu gdzie teraz juz poltora roku. Nie interesowal sie zeby czegos szukac, bo liczy zawsze na mnie no i oczywiście ma czas.
Nie wszystko jest takie oczywiste jak sie wydaje.
Też bym się liczba wkurzała, dlatego my czekaliśmy z ciążą aż nie będę pewna, że wprowadzamy się na swoje bo nie chciałam właśnie u teściów w tym małym pokoiku we trójkę, ale powiem ci, że zawsze jest coś jak nie małe mieszkanie to umowa to znowu wydatki i tak w kółko dlatego drugi raz może bym tej decyzji nie odkładała
Ile płaciłas za kokon ? Piękne mają rzeczy na tej stronie a jak z jakością ?Współczuje szukania i rozumiem Twoją presję !
Moje zakupy.
Córka zachwycona kokonem
Skąd ja to znam [emoji14] dziś mierzyliśmy pokój przyszłego członka rodziny i zauważył jakieś pęknięcia na akrylu pokój do remontu [emoji23] [emoji14]Nigdy nie ma dobrego czasu. Choc podziwiam ludzi ktorzy planują nie mając zabezpieczenia finansowego.
Liczba coś znajdziecie prędzej czy później.
Paulina my kupiliśmy pol bliźniaka i też masa roboty tzn mój pedant musi mieć wszystko idealnie równe.
To już jest inna kwestia, my też tą decyzję podjęliśmy półtora roku temu udało się w 2 cyklu, ale radość nie trwała długo poroniłam, później nie wychodziło, później zmiana pracy i dlatego też dopiero teraz mam pod sercem mojego misia ale już tak zeswirowalam na punkcie tego małego człowieka że szok [emoji14]My mieszkamy sami wiec tyle dobrze. A to, ze dopiero teraz jest ciaza samo sie odkladalo, szybko chcielismy miec dziecko... Nie poszlo nam tak latwo jak zakładaliśmy. W tym roku juz mielismy zaczac przygode w klinice nieplodnosci.
Ja wprowadziłam się w maju ubiegłego roku a miałam mieszkać max w maju, ale 2017 ;p a nawet przewidywania były wcześniejsze gwiazdka 2016 [emoji14] także wiesz [emoji14] dzięki ceny naprawdę przystępne zapisze sobie ją jak już będę znała płeć to może coś zaszaleje [emoji14]Paulina ta Pani szyje na zamowienie. Jestem jej wierna fanka już mamy od niej tipi dla córki. Fajne ceny, dobre wykonanie kokon chyba 85 zl i przemila obsluga.
Paulina o mamo mam to samo !! Poprawki i poprawki poprawek i tak w koło macieja. Mielismy mieszkać w sierpniu jest luty ... także ten