reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Liczba te ostatnie tygodnie są najgorsze. I mam nadzieje nie doczekac do 40 !
Corkę urodziłam 3 dni przed terminem.
Teraz umowiłam sie z lekarzem, że kilka dni po terminie ma mi wywołać poród.
Paulina my walczymy z wykończeniem, niestety mój pracuje co drugi tydzien od rana do nocy. A ja też teraz nie lubie zostawać z młodą sama. Mam ogromną nadzieje, że do wiosny już się uda zrealizować nasz plan.

My budowaliśmy dom od początku więc wiem o czym mówisz :/ tragedia wieczne problemy, obsunięcia tragedia jakaś a na końcu jeszcze ci coś zje*bia [emoji14]

Ciaza nie trwa 3 dni. Mieszkamy tu gdzie teraz juz poltora roku. Nie interesowal sie zeby czegos szukac, bo liczy zawsze na mnie no i oczywiście ma czas.
Nie wszystko jest takie oczywiste jak sie wydaje.
Też bym się liczba wkurzała, dlatego my czekaliśmy z ciążą aż nie będę pewna, że wprowadzamy się na swoje bo nie chciałam właśnie u teściów w tym małym pokoiku we trójkę, ale powiem ci, że zawsze jest coś jak nie małe mieszkanie to umowa to znowu wydatki i tak w kółko dlatego drugi raz może bym tej decyzji nie odkładała ;)

Też bym się liczba wkurzała, dlatego my czekaliśmy z ciążą aż nie będę pewna, że wprowadzamy się na swoje bo nie chciałam właśnie u teściów w tym małym pokoiku we trójkę, ale powiem ci, że zawsze jest coś jak nie małe mieszkanie to umowa to znowu wydatki i tak w kółko dlatego drugi raz może bym tej decyzji nie odkładała ;)

My mieszkamy sami wiec tyle dobrze. A to, ze dopiero teraz jest ciaza samo sie odkladalo, szybko chcielismy miec dziecko... Nie poszlo nam tak latwo jak zakładaliśmy. W tym roku juz mielismy zaczac przygode w klinice nieplodnosci.

Nigdy nie ma dobrego czasu. Choc podziwiam ludzi ktorzy planują nie mając zabezpieczenia finansowego.
Liczba coś znajdziecie prędzej czy później.
Paulina my kupiliśmy pol bliźniaka i też masa roboty tzn mój pedant musi mieć wszystko idealnie równe.

Nigdy nie ma dobrego czasu. Choc podziwiam ludzi ktorzy planują nie mając zabezpieczenia finansowego.
Liczba coś znajdziecie prędzej czy później.
Paulina my kupiliśmy pol bliźniaka i też masa roboty tzn mój pedant musi mieć wszystko idealnie równe.
Skąd ja to znam [emoji14] dziś mierzyliśmy pokój przyszłego członka rodziny i zauważył jakieś pęknięcia na akrylu pokój do remontu [emoji23] [emoji14]

My mieszkamy sami wiec tyle dobrze. A to, ze dopiero teraz jest ciaza samo sie odkladalo, szybko chcielismy miec dziecko... Nie poszlo nam tak latwo jak zakładaliśmy. W tym roku juz mielismy zaczac przygode w klinice nieplodnosci.
To już jest inna kwestia, my też tą decyzję podjęliśmy półtora roku temu udało się w 2 cyklu, ale radość nie trwała długo poroniłam, później nie wychodziło, później zmiana pracy i dlatego też dopiero teraz mam pod sercem mojego misia ;) ale już tak zeswirowalam na punkcie tego małego człowieka że szok [emoji14]

Paulina ta Pani szyje na zamowienie. Jestem jej wierna fanka już mamy od niej tipi dla córki. Fajne ceny, dobre wykonanie kokon chyba 85 zl i przemila obsluga.
Paulina o mamo mam to samo !! Poprawki i poprawki poprawek i tak w koło macieja. Mielismy mieszkać w sierpniu jest luty ... także ten

reklama
Paulina ta Pani szyje na zamowienie. Jestem jej wierna fanka już mamy od niej tipi dla córki. Fajne ceny, dobre wykonanie kokon chyba 85 zl i przemila obsluga.
Paulina o mamo mam to samo !! Poprawki i poprawki poprawek i tak w koło macieja. Mielismy mieszkać w sierpniu jest luty ... także ten
Ja wprowadziłam się w maju ubiegłego roku a miałam mieszkać max w maju, ale 2017 ;p a nawet przewidywania były wcześniejsze gwiazdka 2016 [emoji14] także wiesz [emoji14] dzięki ceny naprawdę przystępne ;) zapisze sobie ją jak już będę znała płeć to może coś zaszaleje [emoji14]

Do góry