reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

My w tamtym roku budowalismy dom u mojej mamy. Chyba drugi raz bym tego nie chciala, mimo ze to ona się praktycznie wszystkim zajmowala. Te ekipy, pieniadze, spanie w garazu haha dramat :p
Teraz szukamy juz czegos zeby nie trzeba bylo zaczynac od remontow.

reklama
Paulina też jestem zdania, że w Polsce lepiej by zrobili jakby pomyśleli o miejscach w żłobku, przedszkolu dla każdego dziecka niż dając te 500+. Ludzie mieliby łatwiej wrócić do pracy.
U mnie w mieście w tym roku w końcu dzieki wybudowaniu przedszkola 100% dzieci zapisanych zostalo przyjetych. Planuja budowac żłobek.. Bardzo przydatna instytucja zwlaszcza ze na cale miasto sa 2 a miasto liczy 20tys mieszkancow.

Ale się wczoraj poklocilam z chlopem... Nie spodziewałam sie, ze uslysze takie slowa. Trudno. Nie mam zamiaru sie odzywać, przesadzil. To nie jest czas na takie akcje.
Chce jeszcze jechac do mamy, ale trochę sie boje.
Ojej ja dzis z moim sie scielam i nawet mi plecow nie pomasowal. Ale jutro bedzie ze mna mial pieklo. Będę zimna, oschla i bede traktowac go jak powietrze.

My w tamtym roku budowalismy dom u mojej mamy. Chyba drugi raz bym tego nie chciala, mimo ze to ona się praktycznie wszystkim zajmowala. Te ekipy, pieniadze, spanie w garazu haha dramat [emoji14]
Teraz szukamy juz czegos zeby nie trzeba bylo zaczynac od remontow.
Niestety to są nerwy, czas, o pieniądzach nie wspomnę :/

My to jesteśmy takie małe wredoty haha [emoji14]
Oj ja jestem.. Facetom latwo walnac focha i zostawić nas same. Poczul sie zbyt pewnie bo widzi jak mi ciezko sie poruszac. Ale ja tez potrafie pokazac pazur. Jestem bardzo ugodowa i dużo potrafię przemilczec ale teraz serio ciezko mi a doslownie skarpetki za nim musze sprzątać a jak zwroce uwage to wielkie halo.

Oj ja jestem.. Facetom latwo walnac focha i zostawić nas same. Poczul sie zbyt pewnie bo widzi jak mi ciezko sie poruszac. Ale ja tez potrafie pokazac pazur. Jestem bardzo ugodowa i dużo potrafię przemilczec ale teraz serio ciezko mi a doslownie skarpetki za nim musze sprzątać a jak zwroce uwage to wielkie halo.
To fakt też mnie wkurzają pewne kwestie, ale czasami już nie umiem przemilczeć i wybucham [emoji14] a jak ja wybucham to jest źle [emoji14]

Ja gniewać sie nie umiem. I nawet jak wykrzyczymy sobie dużo przykrych slow to dla mnie za godzine tematu nie ma za to moj potrafi gniewać się tygodniami.
Jeszcze nie urodzilam !

reklama
Ja kiedyś tez nie umialam sie gniewac ale ostatnio zauwazylam ze jak dam mu odczuc to jak sie poczulam to i on inaczej podchodzi do calej sytuacji.

Kurcze a juz myslalam ze lezysz z 10cm rozwarciem i glowke wypychasz :p

Do góry