reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

A na kiedy masz termin? U mnie brzuch malutki, ale i tak boję sie go przyduszac. Taka paranoja troszkę [emoji85]
Mi lekarz mówił, że dopóki tobie jest wygodnie to dziecku nic si dnia stanie i można spać nawet na brzuchu. Ja się kładlam Dług o jaką do 15tygodnia na pewno, zanim macica urosła do rozmiarów piłki do gry w nogę [emoji6] ale wiadomo, że skoro psychicznie dla się z tym czujesz to nie ma co na siłę się kłaść.

reklama
Ja od poczatku nie moglam na brzuchu się kłaść tzn psychicznie nie dałam rady.
Ja na 15.20 mam wizyte i trochę stresu z tym związany jak zwykle. Do tego stres w pracy i o mieszanka wybuchowa

Wiktorka ty nadal do pracy chodzisz? Czy ty nie mialaś iść na l4? 3mam kciuki z a wizytkę

Ann no za każdym razem nie mogę się napatrzeć na te agrafki :D

Jakoś rozstać się nie moge, a pracuje tylko 3 razy w tyg po 2/3 h. Zawsze to jakaś rozrywka bo w domu tylko kręcę się z kąta w kąt i jem

Mi to tam nie przeszkadza psychicznie tym bardziej ze od zawsze najlepiej spi mi sie na brzuchu wiec ciesze sie puki moge ze jeszcze mam taka mozliwosc [emoji23]

Ja do 26 tygodnia spalam na brzuchu. Pytalam lekarza na polowkowych to powiedzial, zeby specjalnie sie na niego nie klasc ale w nocy nic sie nie dzieje i pokazal mi, zmierzyl, ze do dziecka od skory jest 8cm i nic jej nie bedzie. Teraz juz jak klade sie na brzuchu to mnie boli wiec sie nie da.

Laseczki mamy już większego dzidziusia. Ale o tydzień młodsza fasolka. Odpowiada po zmierzeniu 6+1 a my dziś wg OM 7+1 więc akcja serduszka była, ale jeszcze wczesna. Lekarz chce nas widzieć za tydzień. Ale wszystko wygląda ok.

Suuuper ! U mnie tez byl tydzien do tylu, a teraz jest 2 tygodnie... Do przodu ;)

reklama
Do góry