martoosia04
Fanka BB :)
Ja się zastanawiam czy ten kokon cały to teraz takie must have? Bo masa matek takie ma a nie wiem za bardzo w czym to ma pomoc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja go bardziej bede uzywac na lozku zeby mi sie dziecie nie przekrecilo i nie zsunelo w chwili nie uwagi i zamiast rozkladac kocyki itp to poprostu wezme kokonik. Wiem ze niektorzy uzywaja ich do lozeczek ale jednak te boki ma wypelnione w waleczki i balabym sie ze dzidzia sie udusi.. Jestem anty ochraniaczowa i stawiam na łóżeczko turystyczne.
Te 9 lat temu rzeczywiscie bylo sporo rzeczy ale teraz jest az przesyt i ciezko sie zdecydowac.
Ja się zakochałam w rzeczach od qubanamama.pl te bambusowe mam już w wyprawce kokon, otulacz, podusie i kilka innych. Są tak miękkie i starannie wykonane, że polecam i zamówię na pewno jeszcze pościel.No wlasnie ogladalam kinderkraft ogolnie wszystko jest fajne a trzeba zdecydować sie na jedno. Teraz przeszukuje kokonu i becika ale wiązanego.. Nie chce wydac na to miolionow ale musi miec to cos
Ja nie planuje kłaść małej w tym spać w łóżeczku. Raczej mysle, że w trakcie między spaniem, jak będzie leżała na łóżku lub sofie. Moi chlopcy będą mieli po 4,5 i 2,5 wiec jeszcze dużo biegają po łóżkach. Mam nadzieję że mi się przyda.Ja się zastanawiam czy ten kokon cały to teraz takie must have? Bo masa matek takie ma a nie wiem za bardzo w czym to ma pomoc?
Ja się zakochałam w rzeczach od qubanamama.pl te bambusowe mam już w wyprawce kokon, otulacz, podusie i kilka innych. Są tak miękkie i starannie wykonane, że polecam i zamówię na pewno jeszcze pościel.
Tam było kilka takich akcji, popieram na 2018 zawsze miło mi się czytało. Tam w ogóle już nie wchodzę, ale już widzę że burza się zrobiła.Cos mi swita ale kurde nie wiem gdzie [emoji848] na pewno wstawialas ale musialo mi wyleciec z glowy zupełnie [emoji53]Dokładnie. Zgadzam sie z toba w 100%.
Na starym watku bylo i jest lepiej.
Ogolnie tylko kilka razy poczytalam tamten wątek ale ta akcja z papierosami mnie przerazila...
Poduszka do karmienia ten taki rogal? [emoji4] chce niedługo zamówić sobie poduszkę do spania i zastanawiam się czy ona potem może przydać się w karmieniu? Czy raczej tę mniejszą trzeba?Właśnie tutaj zaczyna się mój problem moja mloda obecnie spi na poduszce do karmienia. Nie chce jej zabierac i nie wiem czy kupowac nową. W zasadzie przydala mi się tylko w szpitalu.
W kokonie też raczej bede kładła tylko na kanapie.
Jest dużo cudownych rzeczy, ale nie chce przedobrzyć bo później sie nie używa i tak większosci