reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja go bardziej bede uzywac na lozku zeby mi sie dziecie nie przekrecilo i nie zsunelo w chwili nie uwagi i zamiast rozkladac kocyki itp to poprostu wezme kokonik. Wiem ze niektorzy uzywaja ich do lozeczek ale jednak te boki ma wypelnione w waleczki i balabym sie ze dzidzia sie udusi.. Jestem anty ochraniaczowa i stawiam na łóżeczko turystyczne.

Te 9 lat temu rzeczywiscie bylo sporo rzeczy ale teraz jest az przesyt i ciezko sie zdecydowac.

Ja go bardziej bede uzywac na lozku zeby mi sie dziecie nie przekrecilo i nie zsunelo w chwili nie uwagi i zamiast rozkladac kocyki itp to poprostu wezme kokonik. Wiem ze niektorzy uzywaja ich do lozeczek ale jednak te boki ma wypelnione w waleczki i balabym sie ze dzidzia sie udusi.. Jestem anty ochraniaczowa i stawiam na łóżeczko turystyczne.

Te 9 lat temu rzeczywiscie bylo sporo rzeczy ale teraz jest az przesyt i ciezko sie zdecydowac.

Też właśnie się zastanawiam, czy ten kokon to taki bezpieczny w łóżeczku malucha. [emoji848]

No wlasnie ogladalam kinderkraft ogolnie wszystko jest fajne a trzeba zdecydować sie na jedno. Teraz przeszukuje kokonu i becika ale wiązanego.. Nie chce wydac na to miolionow ale musi miec to cos :p
Ja się zakochałam w rzeczach od qubanamama.pl te bambusowe mam już w wyprawce kokon, otulacz, podusie i kilka innych. Są tak miękkie i starannie wykonane, że polecam i zamówię na pewno jeszcze pościel.

Ja się zastanawiam czy ten kokon cały to teraz takie must have? Bo masa matek takie ma a nie wiem za bardzo w czym to ma pomoc?
Ja nie planuje kłaść małej w tym spać w łóżeczku. Raczej mysle, że w trakcie między spaniem, jak będzie leżała na łóżku lub sofie. Moi chlopcy będą mieli po 4,5 i 2,5 wiec jeszcze dużo biegają po łóżkach. Mam nadzieję że mi się przyda.

Ja pamietam jak moj młodszy kochał spac na poduszce do karmienia. Nawet do tego stopnia, że odkładany z niej od razu sie budził. [emoji23][emoji23]

Właśnie tutaj zaczyna się mój problem moja mloda obecnie spi na poduszce do karmienia. Nie chce jej zabierac i nie wiem czy kupowac nową. W zasadzie przydala mi się tylko w szpitalu.
W kokonie też raczej bede kładła tylko na kanapie.
Jest dużo cudownych rzeczy, ale nie chce przedobrzyć bo później sie nie używa i tak większosci

Cos mi swita ale kurde nie wiem gdzie [emoji848] na pewno wstawialas ale musialo mi wyleciec z glowy zupełnie [emoji53]Dokładnie. Zgadzam sie z toba w 100%.
Na starym watku bylo i jest lepiej.
Ogolnie tylko kilka razy poczytalam tamten wątek ale ta akcja z papierosami mnie przerazila...
Tam było kilka takich akcji, popieram na 2018 zawsze miło mi się czytało. Tam w ogóle już nie wchodzę, ale już widzę że burza się zrobiła.

reklama
Właśnie tutaj zaczyna się mój problem moja mloda obecnie spi na poduszce do karmienia. Nie chce jej zabierac i nie wiem czy kupowac nową. W zasadzie przydala mi się tylko w szpitalu.
W kokonie też raczej bede kładła tylko na kanapie.
Jest dużo cudownych rzeczy, ale nie chce przedobrzyć bo później sie nie używa i tak większosci
Poduszka do karmienia ten taki rogal? [emoji4] chce niedługo zamówić sobie poduszkę do spania i zastanawiam się czy ona potem może przydać się w karmieniu? Czy raczej tę mniejszą trzeba?

Do góry