reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Co do lozeczka u nas bedzie dostawka do lozka a potem zobaczymy na ile starczy. Z pierwszym mialam turystyczne a z drugim drewniane i kosz mojzesza. Teraz mysle ze najlepiej sprawdzi sie dostawka.
Tez mam watpliwosci co do kokona, do lozeczka bym nie wlozyla ale tak jak piszecie pod okiem rodzica na kanapie mysle ze jest ok, ale my i tak nie kupujemy. Wogole bede kupowac tylko podstawowe rzeczy a w razie potrzeby dokupywac na bierzaco bo z synami zdecydwowanie przesadzilam z wyprawka.

Mi sie tez ciaza wlecze. Chcialabym juz conajmniej kwiecien a tu jeszcze tyle czasu.

Dalej nie moge przywyknac do nowego swojego nicku [emoji23]

reklama
Ja jeszcze spie bez poduchy ale szukam i widze ze sa one paskudnie drogie 100zl szok.. A były w biedronce po 60zl ale przegapilam.

Poduszka do karmienia ten taki rogal? [emoji4] chce niedługo zamówić sobie poduszkę do spania i zastanawiam się czy ona potem może przydać się w karmieniu? Czy raczej tę mniejszą trzeba?
Miałam i dużą i małą w pierwszej ciąży. Duża do spania super lepsza od chłopa obok :p ale do karmienia u mnie totalnie sie nie sprawdzil. Za to mala fajna do karmoenia zwłaszcza w szpitalu bo w domu kladlam sie obok i karmilam na leżąco

Co do lozeczka u nas bedzie dostawka do lozka a potem zobaczymy na ile starczy. Z pierwszym mialam turystyczne a z drugim drewniane i kosz mojzesza. Teraz mysle ze najlepiej sprawdzi sie dostawka.
Tez mam watpliwosci co do kokona, do lozeczka bym nie wlozyla ale tak jak piszecie pod okiem rodzica na kanapie mysle ze jest ok, ale my i tak nie kupujemy. Wogole bede kupowac tylko podstawowe rzeczy a w razie potrzeby dokupywac na bierzaco bo z synami zdecydwowanie przesadzilam z wyprawka.

Mi sie tez ciaza wlecze. Chcialabym juz conajmniej kwiecien a tu jeszcze tyle czasu.

Dalej nie moge przywyknac do nowego swojego nicku [emoji23]
No właśnie, jaki miałaś nick?? :D

Ja jeszcze spie bez poduchy ale szukam i widze ze sa one paskudnie drogie 100zl szok.. A były w biedronce po 60zl ale przegapilam.
Ja już teraz boję się obkręcać na brzuch, na boku ani lewym ani prawym nie lubię spać, a na plecach mam głupie sny zawsze ;) jak na razie zawijam sobie kołdrę pomiędzy uda, też mi szkoda 100zł za poduchę, szukam promocji, bo w Biedronce jak się obejrzałam to już nie było :(

No właśnie, jaki miałaś nick?? :D
Bylam Kari21 [emoji23] ale musialam zmienic niestety :( a mialam.go przez 8 lat na forjm tak ze zdazylam sie przywiazac jak do drugiej skory.

U mnie nadal brzuch niewielmi, spie na brzuchu bez problemu ale chyba malemu zaczyna to przeszkadzac bo sie wtedy rzuca jakos nadzwyczaj aktywnie. Ale poduszki jeszcze mi nie potrzeba bo bez problemu spie na plecach czy bokach.

Ja mam dużą poduche do spania i ż nije nie korzystam. Wygodnie mi się śpi, ale jeszcze może użyje przy końcówce. Mały rogal mam do karmienia.

Bylam Kari21 [emoji23] ale musialam zmienic niestety :( a mialam.go przez 8 lat na forjm tak ze zdazylam sie przywiazac jak do drugiej skory.

U mnie nadal brzuch niewielmi, spie na brzuchu bez problemu ale chyba malemu zaczyna to przeszkadzac bo sie wtedy rzuca jakos nadzwyczaj aktywnie. Ale poduszki jeszcze mi nie potrzeba bo bez problemu spie na plecach czy bokach.
A na kiedy masz termin? U mnie brzuch malutki, ale i tak boję sie go przyduszac. Taka paranoja troszkę [emoji85]

reklama
Do góry