reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja mam komode z przewijakiem po córce i fajnie się sprawdzała i sprawdza. Górę się sciąga i zostaje sama komoda.
Ja zamówiłam gniazdko mam nadzieję, że się sprawdzi gdy młody będzie spał na dole. No i dziewczyna ma mi otulacz do fotelika jeszcze uszyć.
Ja też trochę podczytywałam ten wątek i nie mój klimat. Nie ważne ile masz lat, ale to co piszą jest niesmaczne. Sama jestem bardzo wyzwolona, znam swoje potrzeby ale intymne szczegóły powinny jednak zostać w sypialni.
Oo właśnie gniazdko- kokon fajna rzecz. Ja juz czekam kiedy bede miala swoja maszyne pod ręką i bede mogla sie wziac za szycie. Jeszcze posciel do lozeczka wozka itp [emoji854]

Dobra laski powiem wam ze tn wątek staraczek juz mnie zmęczyl. Powiedziałam ze troche to wulgarne jak pisza o wiszacych jajach, rysowaniu po fiucie z nudów itp. I trochę czuje sie skrepowana jak to czytam i dostalam zjebke ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje. Akcja jak z papierosami. Szkoda gadac.

Tam jest cos nie tak. Szkoda, ze kazda chce byc na sile mila popierając dziwne rzeczy. Dobrze, ze juz tez to widzisz.

Jak ja patrzę ile śliczności teraz jest dla tych maluszków [emoji7] przy moim starszaku to połowy nie było! [emoji23] nawet nie wiedziałam, co to poduszka do karmienia [emoji23]

reklama
No 6-7lat był jakis tam wybór ale nie taki jak teraz ;) ja na pewno kupię poduszkę do spania ten długo rogal która może potem służyć np do karmienia. Jak sobie przypomnę jak się męczyłam w ostatnich miesiącach próbując zasnąć z tym ogromnym brzuchem jak na bliźniaki na to jedno tylko było [emoji23]

Do góry