reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Bardzo mi przykro ale cieszę się że tak szybko udało sie ponownie zajść w ciążę i że teraz wszystko sie zgadza. Oby do konca. Na kiedy tp?

Na szczęście mam od wczoraj @. 86 dc i 51 opóźnienia..

Aktualizacja Filipa, który swym porodem dostarczył ogrom wrażeń 😅
Zobacz załącznik 1342283
rany, ile spóźnienia. Miałam takie cykle przed pierwsza ciąża, ale miałam PCOS, IO i Hashimoto nieleczone.
Rany jak Filip urósł 😍 kawaler prawdziwy. Termin z USG mam na 7.06, z OM 11.06. Adę urodziłam 14.06, więc idealnie się pokrywa 😁

reklama
@Anolik to ty Ilona? Zmieniłaś nick? Gratulacje [emoji7]

Ja już powoli sie otrzasnelam z szoku, chociaż dalej to do mnie nie dochodzi. Strasznie się boje tego co przyniesie przyszłość. Jestem po 3 CC, w tym chorym kraju. Po tym co przeszłam w ciąży z Zuzią obawiam się tego wszystkiego. I kolejne 2 lata siedzenia w domu z dziećmi mnie przeraża [emoji17] ale mleko się rozlało i trzeba wziąć to na klatę...

Malina jasne myślałam nad spiralą ale schodziło mi zapisanie się go ginekologa. I jest efekt [emoji85]

Ja już powoli sie otrzasnelam z szoku, chociaż dalej to do mnie nie dochodzi. Strasznie się boje tego co przyniesie przyszłość. Jestem po 3 CC, w tym chorym kraju. Po tym co przeszłam w ciąży z Zuzią obawiam się tego wszystkiego. I kolejne 2 lata siedzenia w domu z dziećmi mnie przeraża [emoji17] ale mleko się rozlało i trzeba wziąć to na klatę...

Malina jasne myślałam nad spiralą ale schodziło mi zapisanie się go ginekologa. I jest efekt [emoji85]
kochana bedzie dobrze. Dzieci to cud. Pamietasz ile staran calkiem niedawno wlozylysmy by je miec? a tu sytuacja się odwrocila. wesola rodzinka z was bedzie. ja wiem ze komfort psychiczny dla mamy jest wazny. ale moze sproboj po roku poslac i najmlodsze malenstwo do zlobka.?

tak, to ja. Jejku zapomniałam napisać, że zmieniłam nick 🙈ale mnie skojarzylyscie. Trzymam mocno kciuki. Po pierwszej wizycie u ginekologa na pewno Ci się trochę rozjaśni w głowie. Twoja córcia już dwa latka skończyła?

Ann Tobie również gratulacje ☺️ nic się nie martw dasz radę. A potem sama wiesz, dzieci tak szybko rosną że przeleci ten czas i dobrze się nawet nie obejrzysz a już będziesz wraca znów do pracy (mimo że teraz wydaje się to wiecznością). Dużo dużo zdrówka teraz.

Hej dziewczyny :) rzadko tu zaglądam, ale pamiętam o Was :)) Gratuluje ciąż 😍 @Ann89 na pewno sobie poradzisz :* ja czekam na styczniowy okres 🙈 musiałam wziąć tabletkę po, ale sytuacja miała miejsce w okolicach owulacji więc mam obawy 🙈 ale pewnie tak jak i ty musiałabym sobie poradzić :) jak się czujesz ? Jak wasze maluszki ? :* Igcio od września do przedszkola, a dopiero co go rodziłam, ma 2,5 roku i nadal słabo z mową, w styczniu mamy kolejną wizytę u logopedy, mówi np tata nie ma cici (kotka), ale jak słyszę jak dzieci w jego wieku mówią wierszyki to jednak trochę odstaje od rówieśników, a jak to jest /było u Waszych dzieci ?

reklama
Do góry