reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Hej Tosieńko i Kacperku [emoji8]

Kacper już zaraz rok? Przecie ty przed chwilą chwalilas się dwoma kreskami. Dżizas.

Rany czym wy robicie zdjęcia że tak fajnie wychodzą? Mam wrażenie że mam przedpotopową cegłę z aparatem jak w w tych pierwszych telefonach. [emoji23] Chociaż moje młodsze dziecko Noe lubi zdjęć woeec jedno na 10 wychodzi nie rozmazane [emoji85]

CO tam u was? Taka cisza nastała na forum.

U nas młoda chodzi od października do żłobka. Tzn chodzi to za dużo powiedziane bo więcej siedzi w domu. Infekcja za infekcją. Bilans z ostatnich dni to Dwa tyg temu jelitowka, teraz w piątek diagnoza- początek zapalenia płuc [emoji85] aczkolwiek w te pojedyncze dni gdy akurat jest zdrowa to uwielbia ciocie i dzieci w żłobku.
Ja zaczęłam pracę. Cieszę się że mogę wyjść z domu do ludzi, matko, inny świat [emoji23]
Starszaka na szczęście omijają choroby (prócz jelitowka, tu polegliśmy w trójkę), i chodzi spokojnie do szkoły. Oby tak dalej.

No przeciała i ciąża i ten prawie rok z nim jak jedna krótka chwila 🤷🏼‍♀️ nie wiem jak to się stało 🤣.
Ja akurat te zdjęcia robiłam swoją lustrzanką tylko musiałam trochę pomanewrować na trybie manualnym żeby dostosować odpowiednio czas naświetlania i przysłonę żeby uzyskać zamierzony efekt (chociaż też dużo w tym szczęścia, że się udało, bo moje dziecko to też taka wiercipięta, a jeszcze mi padło nagle automatyczne strojenie ostrości w obiektywie i musiałam ręcznie kręcić pokrętłem żeby łapać ostrość 😅, także bardzo dużo fartu w farcie że wyszło xD).

Jejku no to niezłe łapie chorobska, biedna... Oby reszta roku minęła Wam spokojniej. U nas na szczęście do tej pory tylko jeden katar na koncie który właśnie w końcu opanowujemy, a tak to do tej pory zdrów jak ryba 🐟.

reklama
Hej Malinka i co dostałaś ten okres? Byłaś u lekarza?
Ja trzęsę portkami bo spóźnia mi się 5dzień [emoji85][emoji85][emoji85] wczoraj robiłam test i negatywny ale mam omamy i pod światło coś tam widzę [emoji33]
Aczkolwiek tyle dni po terminie już powinno być czarno na bialym

Test Pozytywny [emoji24] ja się chyba załamie. Teraz jak poszłam do pracy, do ludzi...
ojej jakie wiadomości. A ja jestem po prenatalnych. Z USG 13+0, rośnie zdrowy maluszek 😍

Załączniki

• IMG_20211130_185531.jpg
    IMG_20211130_185531.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
Laski czytałam dzis forum od czasu naszych ciaz i porodów i co? I kolejne 2 z dawnych czasow sa w ciazy.
Gratuluję wam i 3mam znów kciuki za spokojne ciążę i szczęśliwe rozwiązania :)

Laski czytałam dzis forum od czasu naszych ciaz i porodów i co? I kolejne 2 z dawnych czasow sa w ciazy.
Gratuluję wam i 3mam znów kciuki za spokojne ciążę i szczęśliwe rozwiązania :)
dzięki 😊a jak z Twoją miesiączką?
Ja poroniłam jedna ciążę na początku sierpnia w 7tyg.. Od początku coś nie grało, terminy się mocno rozjezdzaly z om i USG. Zaszłam w pierwszym cyklu od poronienia i teraz już 13tc.

reklama
dzięki 😊a jak z Twoją miesiączką?
Ja poroniłam jedna ciążę na początku sierpnia w 7tyg.. Od początku coś nie grało, terminy się mocno rozjezdzaly z om i USG. Zaszłam w pierwszym cyklu od poronienia i teraz już 13tc.
Bardzo mi przykro ale cieszę się że tak szybko udało sie ponownie zajść w ciążę i że teraz wszystko sie zgadza. Oby do konca. Na kiedy tp?

Na szczęście mam od wczoraj @. 86 dc i 51 opóźnienia..

Aktualizacja Filipa, który swym porodem dostarczył ogrom wrażeń 😅
received_269649701866229.jpeg

Do góry