doomi03
Fanka BB :)
Hej Tosieńko i Kacperku [emoji8]
Kacper już zaraz rok? Przecie ty przed chwilą chwalilas się dwoma kreskami. Dżizas.
Rany czym wy robicie zdjęcia że tak fajnie wychodzą? Mam wrażenie że mam przedpotopową cegłę z aparatem jak w w tych pierwszych telefonach. [emoji23] Chociaż moje młodsze dziecko Noe lubi zdjęć woeec jedno na 10 wychodzi nie rozmazane [emoji85]
CO tam u was? Taka cisza nastała na forum.
U nas młoda chodzi od października do żłobka. Tzn chodzi to za dużo powiedziane bo więcej siedzi w domu. Infekcja za infekcją. Bilans z ostatnich dni to Dwa tyg temu jelitowka, teraz w piątek diagnoza- początek zapalenia płuc [emoji85] aczkolwiek w te pojedyncze dni gdy akurat jest zdrowa to uwielbia ciocie i dzieci w żłobku.
Ja zaczęłam pracę. Cieszę się że mogę wyjść z domu do ludzi, matko, inny świat [emoji23]
Starszaka na szczęście omijają choroby (prócz jelitowka, tu polegliśmy w trójkę), i chodzi spokojnie do szkoły. Oby tak dalej.
No przeciała i ciąża i ten prawie rok z nim jak jedna krótka chwila nie wiem jak to się stało .
Ja akurat te zdjęcia robiłam swoją lustrzanką tylko musiałam trochę pomanewrować na trybie manualnym żeby dostosować odpowiednio czas naświetlania i przysłonę żeby uzyskać zamierzony efekt (chociaż też dużo w tym szczęścia, że się udało, bo moje dziecko to też taka wiercipięta, a jeszcze mi padło nagle automatyczne strojenie ostrości w obiektywie i musiałam ręcznie kręcić pokrętłem żeby łapać ostrość , także bardzo dużo fartu w farcie że wyszło xD).
Jejku no to niezłe łapie chorobska, biedna... Oby reszta roku minęła Wam spokojniej. U nas na szczęście do tej pory tylko jeden katar na koncie który właśnie w końcu opanowujemy, a tak to do tej pory zdrów jak ryba .