reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Ja jem o 19 a spać chodze pozno i nie wiem czy jakis wplyw na cukier maja moje nocne pobudki ciagle sie budze dzis w ogole hardcore bo Julke brzuch bolal. Czulam od 4 taki glod a cukier mierzylam o 7.30 jak wstalam juz tak finalnie.

Ja jem o 19 a spać chodze pozno i nie wiem czy jakis wplyw na cukier maja moje nocne pobudki ciagle sie budze dzis w ogole hardcore bo Julke brzuch bolal. Czulam od 4 taki glod a cukier mierzylam o 7.30 jak wstalam juz tak finalnie.
A jesz cos jeszcze przed samym snem, tak godzine/pol przed snem ?

Godzinę po śniadaniu wynik 124.

Mąż mnie jeszcze wczoraj drażnił, bo też sobie strzelił pomiar po kolacji. Kolacja taka jak moja + 1 piwko, a 3 godziny wcześniej ciastem się opchał. I wynik 90!

Godzinę po śniadaniu wynik 124.

Mąż mnie jeszcze wczoraj drażnił, bo też sobie strzelił pomiar po kolacji. Kolacja taka jak moja + 1 piwko, a 3 godziny wcześniej ciastem się opchał. I wynik 90!
U nas glulometr najmniej pokazal 95 mojej julce po jedzeniu.. Na czczo miala 110. A wczoraj ja mialam 97 po kolacji gdzie moj M nigdy ponizej 100 nie zszedl nawet na czczo. I tak jak mowie zalezy jaka reka i jaki palec taki wynik. Dlatego chyba ogtt najlepszym wyjsciem i pozniej kontrola hba1c bo glukometr to taki tylko chyba na wyrazne skoki reaguje.

Nie. Jem o 19 i pozniej do rana nic jedynie piję wode z cytryna
To moze spróbuj. Cos malego przed snem powinno sie jesc wlasnie jesli masz problem z cukrem na czczo.
Na mnie dzialaja jogurty naturalne, mandarynki i warzywa albo np 1 kromka z szynka (chleb zytni albo razowy oczywiście)

To moze spróbuj. Cos malego przed snem powinno sie jesc wlasnie jesli masz problem z cukrem na czczo.
Na mnie dzialaja jogurty naturalne, mandarynki i warzywa albo np 1 kromka z szynka (chleb zytni albo razowy oczywiście)
Tak ja jem razowy z córką. Dzis spróbuję zjrsc cos przed snem jeszcze.
A mandarynki mozna? Uwielbiam je ale nie wiem jak zareaguje. Musialabym po testować

reklama
Tak ja jem razowy z córką. Dzis spróbuję zjrsc cos przed snem jeszcze.
A mandarynki mozna? Uwielbiam je ale nie wiem jak zareaguje. Musialabym po testować
Można[emoji6] ale to jest właśnie taki poczatek ze metoda prob i błędów trzeba sprawdzac co jak na kogo wplywa. Na mnie moga mandarynki dobrze wplywac a u ciebie moze byc odwrotnie. Wiec próbuj ostrożnie z roznymi rzeczami [emoji6]

Do góry