reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Jest barierka na całą długość więc nawet kręcące się w nocy dziecko raczej nie wypadnie [emoji41][emoji12]
A u nas ostatnio młoda często się budzi, przebudza się za prawie każdym razem jak chce ja odłożyć bo muszę się schylać bardzo przez te barierki i ona to czuje i zaraz oczy otwarte. A teraz będę ja usypiac na łóżeczku i moze zniknie ten problem [emoji3]
Ale przy wejściu jest otwarte. To sie jakos zamyka?

U nas nie ma klopotu z zasypianiem. Ja wkładam malego do łóżeczka i on sam układa sie. Zasypia w 5 min.

reklama
Ale przy wejściu jest otwarte. To sie jakos zamyka?

U nas nie ma klopotu z zasypianiem. Ja wkładam malego do łóżeczka i on sam układa sie. Zasypia w 5 min.
Barierkę można zdjąć żeby dziecko sobie wchodziło i wychodziło samo [emoji6]

No moja póki co zasypia tylko przy piersi więc ciężko to zmienić narazie [emoji6]
1602420742345.jpeg

Barierkę można zdjąć żeby dziecko sobie wchodziło i wychodziło samo [emoji6]

No moja póki co zasypia tylko przy piersi więc ciężko to zmienić narazie [emoji6]Zobacz załącznik 1186903
Wow teraz mam pogląd na całość. Bajera. Teraz mnie rozkochałas w tym łóżku. Jak tylko mały bedzie gotow to chce takie! Podasz namiar?

U nas dzien wrażeń.. zauważyłam Przedwczoraj że maly ma jakies dziwne plamy trochę jak ukoszenia.
Obserwowaliśmy wczoraj i zaczęły się wybrzuszac a przed snem widziałam ze są takie mini bąbelki.
Dzis jak wstał to juz spuchnięty palec i śródstopie.. na czerwonym miejscu zrobiły sie takie dodatkowo żółte placki wygląda trochr jak siniak.. i bąble pękały i wypływał jakis plyn..
Nie moglam dostać sie do żadnego lekarza a balam sie czekać do jutra.
W koncu Udalo nam sie prywatnie dostac do lekarza. Jak tylko zobaczyl powiedzial ze to ugryzienia komara ale są zakażone wyrazny stan zapalny i ten plyn o ktorym mówiłam to wyciek ropny. Antybiotyk, Duozinal przeciwalergicznie, smarowanie tridermem. Jesli bedzie bardziej puchnąć dawac mam 2 dawki duozinalu.

Wczoraj 1 komara zabiłam.. dziś na przedpokoju kolejnego. Jutro kupie znowu ta wtyczke do kontaktu. Latem malego skubnely tylko raz i byly to typowe czerwone ślady.. lekarz mowil ze odmian komarow jest bardzo duzo i taki efekt może być.

Podawanie lekow to koszmar ale jakos to przetrwamy i oby bylo lepiej.

Zdj nie oddaja tego sa blade a paluszek i stopa sa żywo czerwone.
Zobacz załącznik 1186897Zobacz załącznik 1186898Zobacz załącznik 1186899
O kurczaki strasznie spuchnięte rzeczywiście [emoji15]
Mój starszy ma często po ugryzieniach komarow spuchnięte ale bez ropy itd

U nas dzien wrażeń.. zauważyłam Przedwczoraj że maly ma jakies dziwne plamy trochę jak ukoszenia.
Obserwowaliśmy wczoraj i zaczęły się wybrzuszac a przed snem widziałam ze są takie mini bąbelki.
Dzis jak wstał to juz spuchnięty palec i śródstopie.. na czerwonym miejscu zrobiły sie takie dodatkowo żółte placki wygląda trochr jak siniak.. i bąble pękały i wypływał jakis plyn..
Nie moglam dostać sie do żadnego lekarza a balam sie czekać do jutra.
W koncu Udalo nam sie prywatnie dostac do lekarza. Jak tylko zobaczyl powiedzial ze to ugryzienia komara ale są zakażone wyrazny stan zapalny i ten plyn o ktorym mówiłam to wyciek ropny. Antybiotyk, Duozinal przeciwalergicznie, smarowanie tridermem. Jesli bedzie bardziej puchnąć dawac mam 2 dawki duozinalu.

Wczoraj 1 komara zabiłam.. dziś na przedpokoju kolejnego. Jutro kupie znowu ta wtyczke do kontaktu. Latem malego skubnely tylko raz i byly to typowe czerwone ślady.. lekarz mowil ze odmian komarow jest bardzo duzo i taki efekt może być.

Podawanie lekow to koszmar ale jakos to przetrwamy i oby bylo lepiej.

Zdj nie oddaja tego sa blade a paluszek i stopa sa żywo czerwone.
Zobacz załącznik 1186897Zobacz załącznik 1186898Zobacz załącznik 1186899
Współczuję :( Mam nadzieję, że szybciutko dojdzie do zdrówka.
Tak obserwuję tego twojego brzdąca, bo mi w zachowaniu bardzo moją Kasię przypomina :)

Wow teraz mam pogląd na całość. Bajera. Teraz mnie rozkochałas w tym łóżku. Jak tylko mały bedzie gotow to chce takie! Podasz namiar?
Kochana ja jak już ostatnio pisałam poluje na okazję [emoji85] to łóżeczko babka chciała się pozbyć bo się przeprowadzała i mimo że jest w super stanie to chciała tylko 50zl więc od razu odkupiłam [emoji6]

reklama
Do góry