reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziewczyny jakie macie ręczniki? Szukam czegoś fajnego dla młodego.. ale zalezy mi zeby byl delikatny dla mojego atopowca.. dobrze chłonął wode po kąpieli i nie robil sie szybko szorstki po praniu mimo plynow zmiękczających..

Ja mam taki jak z mikrofibry z kapturem. Super na basen się sprawdza i w domu też. A inne to takie zwykłe szorstkie z lupilu.

Czy któraś kupowala w Reserved spodnie dzianinowe? Fajne bo przypominają legginsy ale jestem ciekawa czy po praniu nie zrobia sie wyciągnięte szmaty..
Zobacz załącznik 1167638

Piłeczki juz czekaja na małolata az wstanie [emoji16][emoji16]
Jak wypadają te spodnie ? Jaki rozmiar brałaś Filipowi ? :) Są dla chudzielców czy raczej nie ? ;)

Dziewczyny jakie macie ręczniki? Szukam czegoś fajnego dla młodego.. ale zalezy mi zeby byl delikatny dla mojego atopowca.. dobrze chłonął wode po kąpieli i nie robil sie szybko szorstki po praniu mimo plynow zmiękczających..
Ja już używam zwykłych ręczników :) kupuję w Home&You, ale niestety z czasem robią się szorstkie [emoji1745]

Dziewczyny w czym dzieci chodzą zimą ? [emoji85] Pytam pod kątem spodni, takie ponad roczniaki już raczej chodzą w kurtkach i normalnie spodnie/bluza, ale np legginsy są dość cienkie, rajstopy pod spód ? Czy musiałabym kupić śpiworek do wózka ? No ale do auta spiworka i tak nie zabiorę, na spacerze pewnie będzie chciał sam tuptac chociaż częściowo [emoji848] tak samo body zakładacie jeszcze ? Ja ostatnio raz kupiłam w marcu, teraz kiedyś ostatnio chciałam mu założyć jak skończyły się koszulki i zapiąć je to nie lada wyzwanie [emoji848] a buty kupujecie osobno na jesień i zimę ? Igor ma teraz te bobuxy, myślałam, że do końca września/połowa października w nich pochodzi, a później już coś zimowego, trochę szkoda wydawać mi kasę na max 2 msc na jesienne, czy jednak powinnam ?

Buty na zimę kupię ocieplane. Zależy jaka będzie jesień. Może adidasy, albo już trzeba będzie botki/kozaki.
Moja będzie chodziła w kombinezonie. A jak nie to body i jakaś kurtka, ocieplane spodnie, albo rajtuzy pod

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny w czym dzieci chodzą zimą ? [emoji85] Pytam pod kątem spodni, takie ponad roczniaki już raczej chodzą w kurtkach i normalnie spodnie/bluza, ale np legginsy są dość cienkie, rajstopy pod spód ? Czy musiałabym kupić śpiworek do wózka ? No ale do auta spiworka i tak nie zabiorę, na spacerze pewnie będzie chciał sam tuptac chociaż częściowo [emoji848] tak samo body zakładacie jeszcze ? Ja ostatnio raz kupiłam w marcu, teraz kiedyś ostatnio chciałam mu założyć jak skończyły się koszulki i zapiąć je to nie lada wyzwanie [emoji848] a buty kupujecie osobno na jesień i zimę ? Igor ma teraz te bobuxy, myślałam, że do końca września/połowa października w nich pochodzi, a później już coś zimowego, trochę szkoda wydawać mi kasę na max 2 msc na jesienne, czy jednak powinnam ?
Osobno na jesien i osobno na zime. Nie miałabym sumienia katowac dziecka teraz ocieplanymi i pocic mu stopki. My teraz wzięliśmy z elefanten i zaplacilam 139zl. Ale na limango kusza promocjami. Czailam sie na geoxy ale nie wiem jak rozmiar wypada i nie chcialam odsylac itp.
Jeśli chodzi o odziez to my pod portki zakladamy rajstopki albo wlasnie kombinezon.

Do góry