reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
W ogóle chyba wam nie pisałam, Igi ma potwierdzoną silną alergię na BMK w testach :( teraz będziemy robić pełen panel i zobaczymy na co jeszcze ;( gastroenterolog powiedziała, że rzadko w tym wieku wychodzą aż takie silne przeciwciała ? [emoji848] Chyba dobrze napisałam.
Najchętniej teraz bym pokazała te wyniki lekarzom i alergolog, którzy polecali mi wypić melisę bo dziecku się udziela mój stres [emoji1751] od początku widziałam, że to nie taka zwykła nietolerancja wieku niemowlęcego, on krzyczał z bólu, a nie płakał, a mnie zlewali twierdząc, że matki pierwszego dziecka tak mają [emoji1751]

Biedna Iga, a lekarze to byle wypedzic jeszcze są w stanie z nas wariatki zrobić co za lekarze, przecież to chodzi o zdrowie dziecka, teraz idź do tych lekarzy i tymi wynikami w mordę im rzuć i powiedz żeby oni sobie meliske pili, dziady [emoji52][emoji849]
W ogóle chyba wam nie pisałam, Igi ma potwierdzoną silną alergię na BMK w testach :( teraz będziemy robić pełen panel i zobaczymy na co jeszcze ;( gastroenterolog powiedziała, że rzadko w tym wieku wychodzą aż takie silne przeciwciała ? [emoji848] Chyba dobrze napisałam.
Najchętniej teraz bym pokazała te wyniki lekarzom i alergolog, którzy polecali mi wypić melisę bo dziecku się udziela mój stres [emoji1751] od początku widziałam, że to nie taka zwykła nietolerancja wieku niemowlęcego, on krzyczał z bólu, a nie płakał, a mnie zlewali twierdząc, że matki pierwszego dziecka tak mają [emoji1751]

Też mamy z wyżywieniem tylko ze 2 razy. Rano i o 18. Więc tak wracamy, ale nie do pokoju tylko jeść i dalej w trasę :D dzisiaj zaliczone Władysławowo.
My też dwa razy :) śniadanie między 8-10 i obiadokolacje między 16-18 :) jedziemy do Darłówka :)
Lena nad morzem bawiła się piaskiem i raczkowala po piasku do momentu aż twarzą w piasek nie wpadła, potem się bała [emoji23]
W jakim wieku masz córeczkę ? :) Z jednej środku to bym chyba nie płakała jakby twarzą w piasek wpadł by przynajmniej nie uciekał [emoji38]
Biedna Iga, a lekarze to byle wypedzic jeszcze są w stanie z nas wariatki zrobić co za lekarze, przecież to chodzi o zdrowie dziecka, teraz idź do tych lekarzy i tymi wynikami w mordę im rzuć i powiedz żeby oni sobie meliske pili, dziady [emoji52][emoji849]
Ja w zasadzie już od początku czyli jak miał jakieś 2 msc widziałam, że coś jest nie tak, on chlustał moim mlekiem, wyginał się przy karmieniu, płakał, we wrześniu w wieku 3 msc trafiliśmy na pediatrię bo nie potrafiłam go nakarmić z mężem i teściową tak się wyrywał i płakał, a w wypisie mi napisali, że źle karmię dziecko za często przez co żołądek nie ma czasu odpocząć i stąd objawy u dziecka [emoji1751] debile [emoji1751]
Sory że wam tak wbilam na post ale aż mi się ciśnienie podniosło [emoji52]
Nie ma sprawy, serdecznie zapraszamy :))

Córka ma 17 9 miesięcy [emoji6]
My też dwa razy :) śniadanie między 8-10 i obiadokolacje między 16-18 :) jedziemy do Darłówka :)W jakim wieku masz córeczkę ? :) Z jednej środku to bym chyba nie płakała jakby twarzą w piasek wpadł by przynajmniej nie uciekał [emoji38]Ja w zasadzie już od początku czyli jak miał jakieś 2 msc widziałam, że coś jest nie tak, on chlustał moim mlekiem, wyginał się przy karmieniu, płakał, we wrześniu w wieku 3 msc trafiliśmy na pediatrię bo nie potrafiłam go nakarmić z mężem i teściową tak się wyrywał i płakał, a w wypisie mi napisali, że źle karmię dziecko za często przez co żołądek nie ma czasu odpocząć i stąd objawy u dziecka [emoji1751] debile [emoji1751] Nie ma sprawy, serdecznie zapraszamy :))

Cześć dziewczyny 😀
Zawsze marzyłam żeby dołączyć do grupy typu „udało się” 😀 i po cichutku się cieszę...
Rok starań ze stymulacja niereagowanie na żadne ale to żadne leki endo w opłakanym stanie 2 mm, PCOS. Brak miesiączek i brak jakichkolwiek jajeczek. Ale słuchajcie😀
Dokładnie w 26 czerwca nagle okazało się ze mam rano śluz płodny tzn tak mi się wydawało bo nigdy go nie miałam (przez 11 lat antybralam i to był błąd) dzwonię do mojej gin i powiedziała żeby na usg iść... jakie było moje zdziwienie gdy się okazało ze pęcherzyk ma 27mm i to w moje urodziny, możliwe ze już za duży ale jest wiec to już postęp. Lekarka szybko pędem kazała mi brać zastrzyk na pęknięcie. 29 okazało się ze pękł 😀 Luteina 2xdziennie...starania były.. 13 dni po zastrzyku moja beta wynosi 49.68 😀 boje się do końca cieszyć bo może to resztki po zastrzyku (utrzymuje się hcg do 10-11 dni ale różnie to bywa) Ale chyba za duża jak na resztki... dzisiaj idę sprawdzić czy rośnie😀 trzymajcie kciuki bo jak lekarka mówiła ze z beznadziejnej mojej sytuacji mamy aż taki progres to może w moje urodziny zrobiliśmy wymarzony prezent na lata ❤️❤️

reklama
My też dwa razy :) śniadanie między 8-10 i obiadokolacje między 16-18 :) jedziemy do Darłówka :)W jakim wieku masz córeczkę ? :) Z jednej środku to bym chyba nie płakała jakby twarzą w piasek wpadł by przynajmniej nie uciekał [emoji38]Ja w zasadzie już od początku czyli jak miał jakieś 2 msc widziałam, że coś jest nie tak, on chlustał moim mlekiem, wyginał się przy karmieniu, płakał, we wrześniu w wieku 3 msc trafiliśmy na pediatrię bo nie potrafiłam go nakarmić z mężem i teściową tak się wyrywał i płakał, a w wypisie mi napisali, że źle karmię dziecko za często przez co żołądek nie ma czasu odpocząć i stąd objawy u dziecka [emoji1751] debile [emoji1751] Nie ma sprawy, serdecznie zapraszamy :))
Jeździłam do Darłowka jak byłam mała i później jak miałam z 17lat. Dla mnie tam jest pieknie, byłam chyba z 6 razy.

Do góry